Jobbet Systemutvecklare till Saab Training har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till Saab Training publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du nyexad utvecklare med stort driv och intresse för nya tekniker? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du in i ett litet utvecklarteam som består av två erfarna utvecklare. Ni kommer tillsammans utveckla informationshanterande system där ni är ansvariga för att all data som tas emot, tas hand om och presenteras till slutanvändaren på ett bra sätt. Ni jobbar i sprinter och har många möten med produktledningen där ni tillsammans kommer fram till vad som ska utvecklas, därefter tar ni fram prototyper som ni sedan utvecklar vidare. Du kommer främst jobba i språken .NET, C# och Xamarin.Forms.

Om företaget
Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav: - Kandidatexamen i Systemutveckling, Mobilapplikationsutveckling - C# & .Net Meriterande: - Erfarenhet inom test - Erfarenhet av Scrum och Agil utveckling - Xamarin.Forms För att passa in i rollen är det viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du är väldigt kommunikativ och inte rädd att fråga om hjälp när det behövs. Du är social och kan delta på möten med den input just du kan bidra med. Du är nyfiken på ny teknik och är driven i din yrkesroll. För rätt person finns det jättestora möjligheter för utveckling och resande till många av världens härliga platser.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Juni eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, Tillsvidare Ort: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse

Referens

19810

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till