Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till säkerhetsföretag jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare till säkerhetsföretag på Framtiden

Systemutvecklare till säkerhetsföretag

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid
Nu söker vi efter en innovativ systemingenjör!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som systemingenjör kommer du ingå i en grupp med kompetenta och engagerade medarbetare. Gruppen består av både seniora och juniora kollegor som kommer stötta och introducera dig så du blir en del av gemenskapen samt blir trygg i din roll och de olika arbetsområdena. Du ges möjlighet att utvecklas i en ingenjörstät miljö där nivån tekniken är mycket komplex.

Du kommer arbeta både med innovation och utveckling av komplexa kommunikationssystem inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial. Arbetet sker i projektform där du också kan få möjlighet att arbeta med beräkning, simulering, systemanalys, kravhantering och dokumentation. Allt från att ta fram interface och tester till sammanställning för att skapa ny och komplex teknik.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktägare, utvecklare och testare för att produkter och funktioner för att uppnå bästa resultat. Du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder och medarbetare från hela världen och du ges möjlighet att arbeta med hög teknisk, analytisk komplexitet i systemen.

OM FÖRETAGET
Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik.

Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare. Huvudkontoret i Huskvarna med 350 anställda, bolaget i sin helhet består av 700 medarbetare.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är driven, gillar att lösa problem, har en hög analytisk förmåga samt älskar att arbeta med ny teknik. Du förstår värdet av kollegor och teamwork samtidigt som du kan ta egna initiativ.

Tjänsten innebär nära samarbete både med närmsta arbetsgrupp samt andra avdelningar, så vi ser att du är kommunikativ och pedagogisk men har också förmågan att lyssna in och ta till dig information för att realisera krav till produkt.

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom exempelvis teknisk fysik, elektronik, industriell ekonomi
eller datateknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Militär bakgrund
  • B-körkort
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Huskvarna
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000076768747