Jobbet Systemutvecklare till Responsive! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till Responsive! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Responsive har en lång erfarenhet av modern och effektiv system- och programutveckling. I takt med kundernas ökade krav på teambaserad, agil utveckling söker de nu efter sin nya medarbetare! Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet inom systemutveckling och är redo för ett jobb där du äntligen får en utmaning som formas efter dina behov. Här får du möjligheten att ta ett stort eget ansvar och utvecklas åt det håll som passar just dig. Ta chansen och ansök redan idag!


Om tjänsten
I fräscha lokaler mitt i Mjärdevi Science Park finns ett gäng erfarna kollegor med bred kunskap som dom gärna delar med sig för att stötta varandra och dig i din nya roll.

Som Systemutvecklare hos Responsive kommer du att arbeta som konsult i utvecklingsteam hos företagets kunder. Där jobbar du inte bara med den praktiska utvecklingen utan med hjälp av Responsives hela erfarenhet kan du stötta och bidrar med ny kunskap i kundens team.

Responsive har lång erfarenhet av modern och agil systemutveckling, teknik såväl som process och organisation, och har målet att stötta kunderna i att utveckla fantastiska produkter och värdefulla system.

Företagets ledstjärna är det ständiga lärandet och du erbjuds en utvecklande roll i ett litet företag med en härlig gemenskap! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Responsive.

Arbetsuppgifter
Här erbjuds du en enormt flexibel roll där arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen.

Du kommer att utvecklas snabbt med dina kollegors stöd och kommer snart att även kunna ta på dig att leda workshops och teamcoachning. Att sprida kunskapen som Responsive besitter till din kunds organisation ingår i Responsives mission att transformera utvecklingsorganisationer till väl fungerande och lärande organisationer blir ditt viktigaste mervärde över konsulter från andra bolag.

Du kommer till exempel att:

• Hjälpa dina kunder att utveckla och förvalta de bästa tänkbara lösningarna till en lyckad program-, produkt- och systemutveckling. Detta med hjälp av moderna värderingar, utvecklingsmetoder och tekniker, t.ex Agile, Lean, Scrum och Kanban.
• Programmera i det språk som du känner dig mest bekväm i och göra det med den senaste programmeringstekniken.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och med stöttning från ett fokuserat kompentensteam, är övertygad om att det finns bättre sätt att bedriva utveckling och ständigt är på jakt efter mer kunskap på området. På Responsive får du även driva egna initiativ, komma med egna idéer och testa nya tekniker.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i systemutveckling eller datakunskap, alternativt motsvarande erfarenhet inom systemutveckling.
• Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från vilken du fått breda kunskaper i utvecklingsarbetet, goda programmeringskunskaper samt god insikt i hela utvecklingskedjan.
• Är obehindrad i svenska samt har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.
• Har kunskap i olika programmeringsspråk och IT-miljöer.

För att vara mer flexibel om vilka kunduppdrag som kan passa är det en fördel om du har körkort.

Som person är du:

• Kommunikativ
• Har en god samarbetsförmåga
• Problemlösande
• Initiativtagande

Övrig information

• Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Linköping
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Responsives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Responsive är det företag i Sverige som har längst erfarenhet av modern, agil systemutveckling och organisation! Utvecklingsorganisationer som hyr in en konsult från Responsive kan flytta fram sina positioner och förädlas via vårt bidrag av kompetens och erfarenhet. Vi genomför allt från halvdags intensiva workshops till längre heltidsåtaganden i utvecklingsprojekt. På Responsive är vi övertygade om att man kan utveckla fantastiska produkter och värdefulla system om man jobbar tillsammans och drar lärdom av sina erfarenheter. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till våra kundorganisationer och dess medarbetare. Vi gör det bl.a. genom att delta i utvecklingsprojekt, förädla utveckling via coaching och mentoring samt utbilda, presentera och hålla workshops.värdefulla system om man jobbar tillsammans och drar lärdom av sina erfarenheter. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till våra kundorganisationer och dess medarbetare. Vi gör det bl.a. genom att delta i utvecklingsprojekt, förädla utveckling via coaching och mentoring samt utbilda, presentera och hålla workshops.

Referens

15031986-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till