Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till produktbolag job in Linköping at Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Systemutvecklare till produktbolag på Tech Talents

Systemutvecklare till produktbolag

Tech Talents Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om uppdraget

På SundaHus blir du en del av en prestigelös IT-avdelning, tillsammans med dina 10 kollegor. Du kommer arbeta i en familjär miljö, på ett bolag där gemenskap och ett starkt samarbete över avdelningarna värderas högt. Din roll kommer att innebära stor möjlighet att själv sätta din egen prägel på ditt arbete. Rollen som systemutvecklare kommer vara bred, och innefatta alla delar av kedjan, samtidigt som ni i teamet har en nära dialog med kund.

Arbetsuppgifter

I din roll som systemutvecklare på SundaHus kommer du arbeta efter ett agilt arbetssätt i Microsoft-miljö. Du kommer vara en del av ett litet bolag, där din breda roll som systemutvecklare på IT-avdelningen blir en väsentlig del av organisationen. I din roll kommer du tillsammans med teamet utveckla webbapplikationer mot kund, och även desktopapplikationer för intern användning. Din roll kommer innebära både frontend- och backend-utveckling, där du tillsammans med ditt team kommer vara delaktig i både nyutveckling samt vidareutveckling av de befintliga tjänster SundaHus erbjuder. Du kommer främst att arbeta med .Net och C#, men även JavaScript. Du får möjlighet att jobba med allt ifrån det övre gränssnittet till databasutveckling. 

Om företaget

SundaHus i Linköping AB (publ) verkar inom bygg- och fastighetssektorn och hjälper företag och organisationer med att skapa giftfria och långsiktigt värdefulla byggda miljöer. Affärsidén är att sälja strukturerad information och konsulttjänster för en hållbar utveckling inom bygg- och fastighetssektorn.

SundaHus har idag 27 medarbetare och omsatte under 2020 ca 26 MSEK. De arbetar i fina kontorslokaler i Mjärdevi Center i Linköping. För mer information se [ Link removed ] .

På SundaHus brinner man för miljön och drivs av att kunna erbjuda en produkt och tjänster som verkligen har betydelse och som ger ett stort värde åt både kunderna och miljön. Företaget månar om sina medarbetare och kulturen präglas av öppenhet, respekt och prestigelöshet. Det finns en stor acceptans för att tycka och tänka olika, där man är generös mot varandra och löser saker tillsammans. Hos SundaHus är laget viktigare än jaget och det är det gemensamma resultatet i teamet som räknas. För dig som gillar dessa värderingar väntar en arbetsplats där det är lätt att trivas.

Vi söker dig som

•        Har gedigen erfarenhet inom .Net, C#

•        Har erfarenhet av MS SQL Server

•        Har flerårig erfarenhet i en roll som systemutvecklare

•        Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap eller motsvarande

Meriterande är om du även har arbetat med JavaScript, DevOps, UX eller arbetat med mjukvaruarkitektur.

Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och har lätt att lära dig nya saker. Det kommer naturligt för dig att vara initiativtagande, med en stor vilja att utvecklas. Samarbete ser du som en viktig del i ditt arbete, men har inga problem med att driva och hitta egna lösningar. Du trivs i en bred roll, med en varierad vardag. Din förmåga att förstå kundkrav för att sedan kunna bryta ner dessa till innovativa lösningar, är en självklar del av ditt dagliga arbete.

Låter detta som tjänsten för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum

Så snart som möjligt.

Kontaktperson

Therese Sjöblom, [ Email address blocked ]

Övrig information

Intervjuer kommer hållas löpande.

Sökord: Fullstack developer, Backend developer, Frontend developer, utvecklare, mjukvaruutvecklare, webbutvecklare, software developer, fullstack developer, webb developer, systemutvecklare

 

Rekommenderade jobb

Systemutvecklare till produktbolag
Tech Talents Linköping Heltid
Kundtjänstmedarbetare
Randstad AB Östergötlands län - Norrköping Deltidsanställd
Ej angett
Intresseanmälan: tjänster inom administration i Östergötland!
Poolia Östergötlands län - Linköping Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: techtalents124