Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till NaviPro jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare till NaviPro på Randstad AB

Systemutvecklare till NaviPro

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter ett gött gäng att jobba med? Här har du som utvecklare möjligheten att jobba med spännande kunder i olika projekt.  Rollen är både tekniskt utmanande och kundfokuserad.  Känner du att du fastnat i gamla hjulspår och har ett antal jordsnurrs erfarenhet av systemutveckling i din ryggsäck?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! NaviPro söker just nu en erfaren systemutvecklare till någon av deras centrala kontor i Göteborg eller Stockholm. 


ansvarsområde.

Som utvecklare hos NaviPro kommer du aldrig behöva känns tristess i att varje dag är den andra lik. Du kommer vara delaktig i NaviPros kunders digitala effektiviseringsresa och arbeta brett genom såväl implementeringsprojekt som förvaltning. Detta innebär att du arbetar med allt ifrån integrationer mellan kundens olika system, funktionella anpassningar samt bygga kundunika lösningar efter kundens önskemål och behov. NaviPro har både spännande, roliga och välkända kunder som Åhlens, Björn Borg, Svenskt Tenn och JLindeberg. 

Eftersom du kommer få vara med att designa och bygga dessa integrationer så vet vi att du har grymma skills när det kommer till webservices och API:er för i denna rollen är de är ett ”need-to-have”. Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya lösningsfunktioner för NaviPros kunder.

För de mer kluriga kundärendena kommer du även få agera second line i NaviPros supportkanal.


arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg, eller Stockholm. Anställning sker direkt hos NaviPro.


kvalifikationer.

Vi tror att du är en problemlösare av rang och det finns ingen tvekan i dig att hjälpa till när du behövs. Du har samtidigt inget emot att fråga någon av dina härliga kollegor när du själv vill brainstorma eller känner att du har fastnat i vinkelvolten, med övertygelsen om att allt går att lösa.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos NaviPro tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Need-to-have
  • C#/.Net
  • XML
  • SOAP
  • SQL
  • JSON
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Nice-to-have
  • Erfarenhet av konsultrollen
  • Erfarenhet Microsoft Dynamics 365 och Dynamics NAV
  • Erfarenhet av support
  • Skills med bakmaskinen (fredagsfika är inget man skojar bort)


ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-12-31

I den här rekryteringsprocessen samarbetar NaviPro med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via [ Link removed ] />
Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via [ Email address blocked ] eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via [ Email address blocked ] eller +46 72-201 18 50. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367934