Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till NaviPro jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare till NaviPro på Randstad AB

Systemutvecklare till NaviPro

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter ett gött gäng att jobba med? Är du en driven utvecklare som gärna tar dig an komplexa och kluriga uppgifter och ser det som en kul utmaning? Känner du att du fastnat i samma level och har ett antal jordsnurrs erfarenhet av systemutveckling i din ryggsäck?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! NaviPro söker just nu en erfaren systemutvecklare till någon av deras centrala kontor i Göteborg, Stockholm eller huvudkontoret i Borås.


ansvarsområde.

Som utvecklare hos NaiPro kommer du aldrig behöva känns tristess i att varje dag är den andra lik. Du kommer vara delaktig i NaviPros kunders digitala effektiviseringsresa och arbeta brett genom såväl implementeringsprojekt som förvaltning. Detta innebär att du arbetar med allt ifrån integrationer mellan kundens olika system, funktionella anpassningar och genom att bygga kundunika lösningar efter kundens önskemål och behov. 

Eftersom du kommer få vara med att designa och bygga dessa integrationer så vet vi att du har grymma skills när det kommer till webservices och API:er för i denna rollen är de är ett ”need-to-have”. Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya lösningsfunktioner för NaviPros kunder.

För de mer kluriga kundärendena kommer du även få agera second line i NaviPros supportkanal.


arbetstider.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i någon av NaviPros kontor i Göteborg, Stockholm eller Borås. Anställning sker direkt hos NaviPro.


kvalifikationer.

Vi tror att du är en problemlösare av rang och det finns ingen tvekan i dig att hjälpa till när du behövs. Du har samtidigt inget emot att fråga någon av dina härliga kollegor när du själv vill brainstorma eller känner att du har fastnat i vinkelvolten, med övertygelsen om att allt går att lösa.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos NaviPro tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Need-to-have
.Net
XML
C#
SOAP
SQL
JSON
Svenska och engelska i tal och skrift

Nice-to-have
Erfarenhet av konsultrollen
Erfarenhet av support
Skills med bakmaskinen (fredagsfika är inget man skojar bort)


erfarenhet.

Tidigare erfarenhet av systemutveckling.


ansökan.

Sista ansökningsdag är sista oktober, men urval och intervjuer sker löpande, så passa på att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om du har frågor om NaviPro eller tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Victoria Åhl via [ Email address blocked ] eller +46 73-447 66 28 eller konsultchef Tova Dahlgren via [ Email address blocked ] eller +46 72-201 18 50. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357344