Jobbet Systemutvecklare till MOPSsys i Örnsköldsvik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till MOPSsys i Örnsköldsvik publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av ny teknik och vill arbeta på ett företag som verkligen satsar för att ligga i framkant? MOPSsys utvecklar den 4e generationens informations och kvalitetssystem för massa och pappersindustrin för att möta den 4e industrirevolutionen. Vill du vara med på denna resa och bli en utvecklare i världsklass, ansök redan idag!


Om tjänsten
Processindustrin generellt är i sin 4e revolution där IT-trenderna Internet of Things (IoT), Big Data, Cloud computing och fortsatt tillväxt av Mobility ingår. MOPSsys har tidigt identifierat dessa trender och vidareutvecklar samt implementerar nu sin produktportfölj för att möta efterfrågan som kommer. Nu behöver MOPSsys i Örnsköldsvik ytterligare två medarbetare för att fortsätta sin framgång.
MOPSsys med sin produktportfölj MOPS har nått framgång på en internationell marknad i 35 år och finns idag installerat på ett hundaratjugotal massa- och pappersfabriker i 21 länder i såväl Europa, Nordamerika, Australien och Asien och ingår som en strategisk del av fabrikernas produktions- och kvalitetsuppföljning.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men själva anställningen sker hos MOPSsys.

Arbetsuppgifter
Som Utvecklare på MOPSsys kommer du att ingå i en grupp med andra utvecklare som arbetar för att vidareutveckla MOPSsys produktportfölj till nästa generation. Du kommer få möjligheten att jobba med mycket ny teknik och att vidareutveckla produktportföljen. Du kommer att få delta i utveckling av användargränssnitt och serverfunktioner, samt testning och dokumentation av nästa generation av programvarupaketet MOPS, ett informationssystem för processindustrier främst riktat mot massa- och pappersindustrier.

Som utvecklare kommer du att utgå från kontoret i Örnsköldsvik där du jobbar tätt med dotterbolaget i Vancouver, Kanada, partners samt kunder över hela världen. Kontoret är centralt beläget med öppen kontorsmiljö och närhet till kollegor. Från medarbetare på kontoret beskrivs stämningen och kulturen som kommunikativ och där samarbetet är essentiellt. På MOPSsys får du verkligen vara med och påverka deras framsteg i branschen, egentligen oavsett vilken roll du har.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Utbildning inom relevant område, med ett genuint intresse för utveckling och ny teknik
• Erfarenhet från processindustri, stort plus om du varit utvecklare inom branschen
• Du har goda kunskap i C# .NET, Javascript, SQL och nätverkskommunikation
• Grundläggande kunskap i Svenska och mycket god kunskap i engelska är ett krav. Detta då projektspråket är engelska för skriftlig kommunikation och dokumentation, och det talade språket inom projektgruppen kommer vara både svenska och engelska.
• B-körkort

Det är meriterande om du har:

• Kunskaper i C++ och IIS

Dina främsta kompetenser är:

• Problemlösande
• Samarbetsförmåga
• Noggrann
• Självgående

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Fast lön
• Placering: Örnsköldsvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MOPSsys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om MOPSsys här

Referens

15039342-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till