Jobbet Systemutvecklare till ledande företag inom fjärranalys och laserskanning sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till ledande företag inom fjärranalys och laserskanning sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en nyfiken systemutvecklare som gillar att ha många bollar i luften? Har du ett stort intresse i olika programmeringsspråk och drivs av utmaningar? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos vår kund kommer du tillsammans med ditt team arbeta från start till mål med flera spännande projekt. Du kommer använda olika sorters programmeringsspråk för att navigera dig framåt i processen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att utveckla fjärranalys- och kartdata.

Om företaget
Vår kund är ledande i Sverige inom bearbetning, analys och presentation av fjärranalysdata från flygburen laserskanning och hyperspektrala bilder. Vår kund erbjuder skogsbruket samt natur- och miljövårdande institutioner och myndigheter ett brett urval av tjänster som är relaterade till skog och mark. Genom unika lösningar som är baserade på avancerad teknologi för insamling, analys och presentation av skog och naturdata arbetar vår kund för att uppfylla kundens behov. På kontoret i Linköping finns ett härligt team med tio anställda, varav två arbetar som systemutvecklare. Vår kund ligger i den tekniska framkanten och arbetar ständigt med nya spännande utmaningar och uppgifter.

Din profil
Skallkrav: - Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling - Svenska & engelska i tal & skrift Meriterande: - Innovativ programmering - Linuxkunskap - Nodekunskap Som person är du kommunikativ, nyfiken och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är även social och har lätt för att bemöta människor då du på sikt kommer arbeta mot kunder. Du vill utvecklas och strävar alltid efter mer kunskap inom området.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstider: Dagtid Placering: Linköping

Referens

20097

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till