Jobbet Systemutvecklare till helhetsleverantören Bluescreen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till helhetsleverantören Bluescreen publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

För dig som brinner för programmering och utveckling av en mängd olika IT-lösningar finns nu chansen att arbeta i det härliga teamet på Bluescreen i Västerås. Som systemutvecklare får du använda din problemlösningsförmåga och dina IT-kunskaper och vara involverad i kundprojekt där du verkligen gör skillnad.

Academic Work söker en systemutvecklare till Bluescreen AB i Västerås. De är en helhetsleverantör av IT-, webb- och systemlösningar som arbetar mot kunder i Sverige och Skandinavien. Företaget har sedan starten 2009 expanderat i snabb takt och är nu i behov av ytterligare en medarbetare till sitt familjära team. På kontoret arbetar idag 17 personer där vissa ansvarar för IT-support och andra för programmering och utveckling. Du kommer därför jobba nära dina kollegor i det öppna och fräscha kontorslandskapet. På Bluescreen värnar man om varandra och har en stark sammanhållning. Här blir du en del av ett härligt och glatt gäng. Att sprida glädje och vara öppna mot varandra är en stor framgångsfaktor, där man förespråkar erfarenhets- och kunskapsutbyte men att samtidigt alltid vara prestigelös mot varandra och kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bluescreen AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på 6 månader. Målsättningen är att bli förlängd på uppdraget eller bli direkt anställd hos Bluescreen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som systemutvecklare kommer du arbeta med programmering och utveckling i både mindre projekt på ett par dagar men även i större projekt på flera månader. Projekten kommer att variera då ni alltid arbetar mot kundens specifika önskemål och behov. En vanlig arbetsdag hos Bluescreen tillbringas på kontoret där du främst kommer arbeta med språket PHP. I rollen som systemutvecklare får du även möjligheten att delta på kundmöten om du så önskar, för att kunna få en inblick i kundens verksamhet och behov. Projekten påbörjas alltid med ett uppstartsmöte där en projektledare koordinerar arbetet. Du ges även möjligheten att själv vara med och påverka vilka uppgifter du vill arbeta med.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med Php som programmeringsspråk.
* Arbeta mot affärssystemet Workcloud.
* Skapa webbsystem.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för programmering och vill utvecklas i ett växande företag. Oavsett om du vill utveckla spetskompetens inom ett område eller arbeta med en bredd i olika projekt, finns det möjlighet för detta. Om du tycker om att arbeta i team och söker efter en arbetsplats med familjär atmosfär är Bluescreen rätt för dig.

* Har utbildning inom data- eller systemvetenskap, eller YH-utbildning.
* Kan programmera och har kunskaper i Php, Javascript och MySQL.
* Pratar och förstår grundläggande svenska då språket används i projekt och system.

Det är meriterande om du

* Har arbetat i CodeIgniter.

Som person har du en samarbetsförmåga då du arbetar i projekt tillsammans med dina kollegor. Du är problemlösande och har en förmåga att hantera stora mängder med information åt gången och kan identifiera den mest effektiva lösningen. Samtidigt är du stresstålig och håller fokus på rätt processer och uppgifter för att klara av deadlines.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Västerås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bluescreens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021512-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till