Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till GARO i Luleå! job in Luleå at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Systemutvecklare till GARO i Luleå! på StudentConsulting

Systemutvecklare till GARO i Luleå!

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en duktig systemutvecklare som vill bidra med och fördjupa dina kunskaper inom system- och programutveckling på ett innovativt och spännande bolag med fokus mot elbilsbranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

GAROS huvudsakliga verksamhet på Luleåkontoret är system- och elektronikutveckling inom områdena elbilsladdning, motorvärmare och eluttag för camping. Inom segmentet elbilsladdning sker nu en snabb utveckling där arbetet främst fokuseras på nya system med smarta funktioner. Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.

Nu söker vi en systemutvecklare till vår kund GARO AB i Luleå. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat produktutvecklingsteam som idag är fem stycken på kontoret. Teamet består av ett engagerat gäng med blandade kunskaper och kompetenser som gör det möjligt för er att tillsammans utveckla bolaget och produkter för framtiden.

Som systemutvecklare på GARO kommer du arbeta med att:

- Utveckla och underhålla GARO’s inbyggda system, främst inom området elbilsladdning
- Planera och utveckla nya funktioner i befintliga och nya produkter
- Arbeta i projekt men även individuellt
- Vara med i processen att planera och ta fram helt nya produkter
- Arbeta tätt tillsammans med utvecklare och testare

GARO erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en möjlighet för dig att fördjupa dina kunskaper inom system- och programutveckling, främst inom elbilsladdning. Du får möjlighet att arbeta i en inspirerande arbetsmiljö och i nyrenoverade lokaler. Arbetsplatsen är belägen i centrala Luleå med en utsikt över södra hamn! På kontoret finns även ett stort labb där testverksamheter finns.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom systemvetenskap/datavetenskap/datateknik/ingenjörsutbildning med datainriktning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du har några års erfarenhet inom programmering av inbyggda system, gärna med kunskap av elektronik samt gärna erfarenhet av inbyggda linuxsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering i C eller Python.

Eftersom bolaget ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Vi söker dig som har en förmåga att ta initiativ till förändring och som drivs av att finna nya lösningar på problem. Vidare har du en förmåga att samarbeta effektivt med andra för att uppnå gemensamma mål inom bolaget.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du blir anställd direkt hos GARO i Luleå! Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Louise Lundbäck, via mail [ Email address blocked ] .

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Programmering, Systemutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Systemutvecklare till GARO i Luleå!
StudentConsulting Luleå Heltid
Butikssäljare
Poolia Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Kockar och köksbiträden sökes för arbete i skolkök/förskolekök i Boden
StudentConsulting Norrbottens län - Boden Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57923