Jobbet Systemutvecklare till Fortum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till Fortum publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och strukturerad person med intresse för innovativa lösningar i system? På Fortum kommer du till ett företag som arbetar hållbart för framtiden samt håller sig uppdaterade i nya teknologier. Som utvecklare på Fortum får du vara med i ett spännande projekt där du får utvecklas och vara med i deras förbättringsarbete. Sök redan idag då urvalet sker löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker för Fortums räkning en systemutvecklare. I rollen kommer du vara del av ett team på ca 10 personer med både seniora och juniora kollegor. Du kommer att ha möjlighet till en ordentlig introduktion där du får lära av en senior person samt resten av teamet.

Fortum gör nu uppgraderingar i deras Scadasystem och i samband med de ska de göra en hel del förändringar och förbättringar i systemet. De söker nu ytterligare en person som kliver in i projektet som kan hjälpa till med att utveckla i Scadasystemet.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fortum. Deras intention är långsiktig förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Arbeta med utveckling och förvaltning av Scadasystemet (du får en gedigen introduktion och stöttning i systemet)
• Bygga nya bilder samt förändra befintliga bilder som Fortums operatörer använder sig av när de styr Vattenkraften
• Samarbeta med andra utvecklare och ingenjörer
• Identifiera problem och åtgärda buggar vid behov
• Även arbete i andra system kan bli aktuellt

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap, ingenjör eller liknande.

Vidare har du:

• Ett gediget intresse för system och automation vilket du motiverar väl i din ansökan och genom rekryteringsprocessen.
• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Vi blir extra intresserade om du har tidigare erfarenhet av att jobba i Scadasystem, har erfarenhet av programmering eller har kunskaper i SQL.

Som person drivs du av att lösa problem och ser dessa som spännande utmaningar. Du är inte rädd för att ta egna initiativ eller att kontakta andra kollegor för hjälp. Du är nyfiken och har en god förmåga att lyfta dina tankar idéer på ett konstruktivt sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en föränderlig miljö där utveckling och framåtanda värdesätts högt. Slutligen är du innovativ, strukturerad samt flexibel om nya problem dyker upp.

Övrig information

• Start: Augusti
• Omfattning: Heltid
• Placering: Gärdet
• Tjänsten är säkerhetsklassad varvid säkerhetsprövning krävs
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fortums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. De förser sina kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Fortum vill involvera sina kunder och samhället i omställningen till en renare värld. De sysselsätter över 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 62 % av vår elproduktion CO2-fri. Omsättning under 2016 uppgick till 3,6 miljarder Euro. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki.

Referens

15026925-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till