Jobbet Systemutvecklare till Forefront i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare till Forefront i Linköping publicerad av Forefront

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Forefront är en oberoende aktör på konsultmarknaden, ett ägarlett bolag utan kopplingar till någon börs, ett bolag över hela landet för att nå längre och högre!

Vi driver teknikutvecklingen genom att gifta ihop en välgrundad kunskap inom arkitektur och systemutveckling kombinerat med ett nära och ambitiöst partnerskap med marknadens största eller mest innovativa aktörer. Vi har nära samarbete med Microsoft, Google, Redhat, Episerver mfl.


ansvarsområde.

Vi motiveras av innovation och teamwork och bygger vår verksamhet med omsorg om dessa drivkrafter. Vi jobbar med och utforskar nya teknologier för att fördjupa och sprida vår kompetens, både hos våra kunder och med kollegor. Det som särskiljer oss är att vi ser vår kompetens som vår kärnprodukt, som utvecklas, underhålls och kontinuerligt förbättras utifrån våra insikter om omvärlden. Genom att ta ansvar som team får vi långa, inflytelserika kundrelationer och undviker på så vis klassisk konsultbemanning.


kvalifikationer.

Att dela med sig av kunskap ligger djupt rotat i vår kultur. Vi gör det mellan kollegor, tillsammans med våra kunder, i vårt traineeprogram, på luncher, på meetups, på konferenser och alla andra tillfällen vi kan!

Kunskapen är erfarenhetsbeprövad och erkänd, när vi jobbar efter principerna som realiserar hög kvalitet når vi inte enbart bra resultat, vi får även en bra arbetsmiljö och en inspirerande vardag. Konsulter och team på Forefront strävar alltid efter att skapa förändringsbara lösningar. TDD, Clean Code, SOLID, DDD, CI/CD är centralt för oss! Alltid applicerat med rätt timing och känsla, det är senioritet för oss.

Vi strävar efter hög grad av autonomi, såväl hos individ som team. Målet är alltid att varje utvecklare ska känna sig trygg i hela utvecklingsstacken, från infrastrukturen och datakällorna till frontend. För oss är Fullstack ett uttryck för helhetsförståelsen av applikationen och en senioritet för att avgöra bästa vägval för den helheten.

Många av våra team har en mer utpräglad expertis inom en viss teknikstack. Det kan vara moderna lösningar baserade på Azure, GCP eller Redhats lösningar. Det kan vara React och Redux med en headless Episerver för innehållshanteringen? Välj nedan vad DU brinner extra mycket för så ser vi till att du får träffa likasinnade i rätt team för dig!

Vem är du?
Du ser på ditt värv som ett hantverk och inspirerande av lärande. Du uppskattar valmöjligheten att balansera innovativa spetsuppdrag med den gemenskap och handlingskraft som uppstår i starka produktteam. Du sätter lagets framgång först, hjälper till när det behövs och ber om hjälp när det behövs. Det viktigaste är inte vad vi kan, utan hur väl vi lär och utvecklas tillsammans.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Forefront med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.

Referens

201304169

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till