SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare till ett framgångsrikt företag jobb i Solna på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Systemutvecklare till ett framgångsrikt företag på Framtiden

Systemutvecklare till ett framgångsrikt företag

Framtiden Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Nu söker vi en lösningsfokuserad och serviceinriktad Systemutvecklare som tillsammans med ett härligt gäng kommer att knacka C#/.NET och SQL. Vi tror att du är en person som kan läsa av en situation och anpassa din kommunikation efter den. Stämmer detta in på dig?
Skicka in din ansökan redan idag!

ATT JOBBA SOM SYSTEMUTVECKLARE

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling och integration, jobba med Dev ops, uppgiftsallokering, uppgiftsuppföljning och test och kvalitetssäkring. Du kommer även jobba med kontinuerliga förbättringar som exempelvis lägga förslag i lösning, processarbete och automatisering. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor på utvecklingsavdelningen. Du kommer att jobba i Microsoft-miljö. Dina arbetsuppgifter innebär ett nära samarbete med andra kollegor. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstider. Du kommer att arbeta i fina och öppna lokaler i Solna alternativt på ett annat IVER-kontor i landet. En gedigen introduktion kommer att ges på plats.

DEN VI SÖKER

Det här jobbet passar dig som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för att lära dig nya saker och en nyfikenhet inför andra människor. För att bli framgångsrik i den här rollen krävs det att du har en utbildning inom systemvetenskap eller systemutveckling, erfarenhet av systemutveckling och integration är mycket meriterande. Vi ser gärna att du är såväl lösningsfokuserad som serviceinriktad i ditt sätt att jobba och hoppas att din största drivkraft är möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att få var en del av ett framgångsrikt team. Du uppskattar ett högt arbetstempo och har god förmåga att planera ditt arbete utifrån tydliga deadlines. Men det viktigaste av allt är att du har goda kunskaper inom C#/.NET och SQL, vilka du utvecklat antingen genom studier eller arbetslivet.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet men för att lyckas i rollen som Systemutvecklare behöver du ha:

 • Minst YH – utbildning inom systemutveckling (.NET och C#)
 • Kunskaper inom SQL, Azure SQL/SQL server
 • Kunskaper inom molnteknologi
 • Svenska eller engelska

Meriterande för tjänsten är:

 • Relevant arbetserfarenhet som utvecklare eller integrationsutvecklare
 • Erfarenhet av Azure Integration Service (ais)
 • Erfarenhet av Azure Dev Ops
 • Erfarenhet av Azure Api Managment
 • Erfarenhet av Azure Data Factory


OM MJUKAVARUKFRAT, EN DEL AV IVER

Mjukvarukraft som är en del av IVER levererar högkvalitativa tjänster inom integration och systemutveckling till kunder med komplexa miljöer och höga krav. Deras kunnande och erbjudande kan köpas som en tjänst enligt en tjänste-modell, eller som ett projekt i form av start och slut med ett givet antal resurser. De erbjuder bla. integrationsutveckling, integrationsförvaltning, utveckling av verksamhetsstödjande applikationer eller system, strategiska val inom integration. Mjukvarukraft blev nyligen förvärvad av IVER som en stor aktör inom IT-branschen med IT-konsulter.

KUNDENS ERBJUDANDE:

Sponsrad hemmakontor upp till 6000 kr
Benify förmånsportal
Sjukvårdsförsäkring
Avanza pensionsavsättning
Friskvårdsbidrag 5000 kr
Möjlighet att jobba från ett annat kontor
Månadsvisa kompetensmöten
En del av storkoncern med stora karriärmöjligheter


REKRYTERINGSPROCESSEN:

Vår rekryteringsprocess består av följande steg:

 1. CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande
 2. Telefonavstämning med Framtiden
 3. Kompetensbaserad intervju med Framtiden
 4. Registerkontroll
 5. Referenstagning
 6. Slutintervju med IVER / Mjukvarukraft


OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos kundföretaget.


VILKOR

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Stockholm alternativ ett annat IVER-kontor
Arbetstider: kontorstider, med möjlighet till flex
Omfattning: Heltid
Lön: enligt överenskommelse

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer att lägga stor vikt på din personlighet men för att lyckas i rollen som Systemutvecklare behöver du ha: Minst YH – utbildning inom systemutveckling (.NET och C#) Kunskaper inom SQL, Azure SQL/SQL server Kunskaper inom molnteknologi Svenska eller engelska Meriterande för tjänsten är: Relevant arbetserfarenhet som utvecklare eller integrationsutvecklare Erfarenhet av Azure Integration Service (ais) Erfarenhet av Azure Dev Ops Erfarenhet av Azure Api Managment Erfarenhet av Azure Data Factory
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000118682019