Jobbet Systemutvecklare/systemansvarig till EMBA i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare/systemansvarig till EMBA i Örebro publicerad av TNG IT Digital

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Till framgångsrika EMBA söker vi dig som trivs med att ta stort eget ansvar och vill arbeta i en självständig och bred roll!

Vill du ansvara för utvecklingen och förvaltningen av affärssystemet IFS för ett etablerat och världsledande bolag? Har du goda programmeringskunskaper inom exempelvis Oracle och SQL? Bra. Vi söker nu dig som gillar problemlösning och trivs i en verksamhetsnära roll där dina tekniska erfarenheter och kreativa förmågor utmanas och utvecklas.

Hör av dig så berättar vi mer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

EMBA verkar i en internationell miljö och har trots rådande världsläge en fortsatt kraftig tillväxt. Företaget har stabila finanser och starka ägare med fokus på framtiden. Hos oss blir du en del av en bred verksamhet med många kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds en viktig och central roll med många olika kontaktytor såväl internt som externt. Vidare erbjuder vi stora möjligheter att påverka inte bara din egna roll utan även rutiner och processer gällande utvecklingen av affärssystemet. Just nu driver vi dessutom många intressanta projekt inom IT som vi hoppas att du vill bli en del av.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara över vårt ERP-system IFS. Du erbjuds en bred och varierad roll med uppgifter som: 

  • Ansvara för arbetet kring förvaltning, underhåll, utveckling och support till användare för IFS och vårt egenutvecklade system.
  • Databasadministration och komplex felsökning
  • Driva och genomföra förbättringsarbete enligt Lean
  • Involverad i driften av servrar, nätverk, datorer och kringutrustning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör vår IT-avdelning och arbetar tätt ihop med både kollegor, konsulter och våra leverantörer. Du kommer att vara placerad på EMBAs huvudkontor i Örebro.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en erfaren programmerare med erfarenhet och kunskap inom Oracle och SQL. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med utveckling och förvaltning av affärssystem, gärna IFS. Erfarenhet av projektledning och kommunikation med användare är av stort intresse för oss då ditt arbete bedrivs nära användarna. Eftersom du även kommer arbeta med supportfrågor bör du ha en god förmåga att felsöka, analysera och lösa problem. Vi hoppas att du har ett intresse av IT-drift och IT-säkerhet. Som person är du prestigelös, lyhörd och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vidare har du ett starkt eget driv och är serviceorienterad. Du bör vara strukturerad och ha en bra förmåga att leda och dokumentera ditt arbete.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

F890E16B85A64AD584CD4C1BC6CC6385

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till