Jobbet Systemutvecklare sökes till IT-företag i Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare sökes till IT-företag i Linköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Tog du nyss examen och är i början av din karriär? Vill du bli anställd på ett företag där du från start får möjlighet att påverka din egna utveckling? Läs vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter en systemutvecklare som ska förstärka vårt kundföretags team i Linköping. I denna roll kommer du att jobba som konsult mot företagets olika kunder som utgörs av medelstora till stora bolag. Eftersom att du kommer arbeta med olika uppdrag och olika kunder så blir dina arbetsuppgifter både varierande och utvecklande och du ges därmed möjlighet till snabb utveckling inom olika områden! Uppdragen pågår oftast längre perioder och du blir erbjuden att jobba i spännande miljöer i teknisk framkant.

För att du ska få en så bra start som möjligt som systemutvecklare så kommer din introduceras genom att arbeta i företagets interna system innan det är dags att bege sig ut på konsultuppdrag. Här får du möjlighet att vidareutveckla vår kunds interna systemen genom att själv jobba fram lösningar och tänka ut idéer för hur dessa kan implementeras. Vår kund tror att detta är värdefullt för att du som ny systemutvecklare ska komma in i rollen som utvecklare på ett bra sätt där du samtidigt introduceras i företaget. Din personliga utveckling värdesätts också och redan från start får du möjlighet att tillsammans med din chef diskutera och sätta upp en individuell utvecklingsplan.

StudentConsulting kommer att sköta rekryteringsprocessens samtliga delar, men du kommer att bli direkt anställd hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör/högskoleingenjör inom datateknik eller har en annan relevant utbildning inom IT. Intresse, erfarenhet och kunskap kan dock väga upp för en utbildning utan examen eller avsaknad av utbildning. Det allra viktigaste är att du har ett genuint intresse för teknik och det är meriterande om du programmerar på din fritid och sysslar med egna projekt.

Som person är du analytisk och gillar problemlösning, där du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt när du tar dig an uppgifter. Du är medveten om dina styrkor och utvecklingsområden och tar tillvara på möjligheter där utveckling erbjuds. Vidare är du ödmjuk, tekniskt intresserad och värdesätter en prestigelös arbetsmiljö. Det är viktigt att du känner dig bekväm i en konsultroll där ett professionellt bemötande är självklart. Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten idag, urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47592

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till