Jobbet Systemutvecklare sökes till CryptoGuard har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare sökes till CryptoGuard publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som systemutvecklare i en framgångsrik och snabbt internationellt växande företag med kunder över hela världen? Då är CryptoGuard företaget för dig! Cryptoguard söker nu systemutvecklare till sin säkerhetsavdelning.

Information om uppdraget:

CryptoGuard utvecklar och levererar Conditional Access System (CAS) och Digital Rights Managementsystem (DRM) för digital-tv. CryptoGuard använder kryptering för att skapa avancerad säkerhet för kort- och kortlösa lösningar gentemot bland annat TV-operatörer och leverantörer.

CryptoGuard grundades 2007 i Luleå och har sedan dess varit den självklara leverantören av lösningar inom Digital Video Broadcasting (DVB) över hela världen. För närvarande har CryptoGuard 250 kunder i mer än 40 länder och har kontor i bland annat Sverige, Norge, Frankrike, Polen, Peru, Indien, Brazilien och Rwanda.

CryptoGuard söker nu efter två nya personer till deras utvecklande kärn- och säkerhetsavdelning. Tjänsterna är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 8-17 på vardagar. Den ena tjänsten är inriktad på programmering av CryptoGuards CAS och DRM-system i huvudcentraler, och den andra är huvudsakligen inriktad på kryptering- och programmering i chip. Utöver detta kommer båda tjänsterna att innefatta:

* Designa och utveckla nya funktioner och produkter
* Uppdatera och testa kod
* Underhålla befintlig kod
* Ta del av hela utvecklingsprocessen

Du kommer arbeta tätt tillsammans med experter på säkerhet på CAS och DRM inom digital-tv. CryptoGuard erbjuder en säker anställning i ett solitt och snabbt växande företag i framkanten av innehållsskydd. CryptoGuard erbjuder goda anställningsförmåner för alla sina anställda.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har:

* Arbetslivserfarenhet som systemutvecklare/programmerare i 3-4 år
* Erfarenhet av C och C++
* Viss förståelse för kryptering, antingen genom praktisk kunskap eller på teoretisk nivå
* Erfarenhet av arbete med Linux och androidprogrammering är meriterande

Som person tror vi att du är en nyfiken och driven person som gillar att lära sig nya saker och som får saker gjorda.

Rekryteringen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting. Urval av kandidater och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42753

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare tele Luleå Elgiganten AB
Säljledare Hushåll Luleå Elgiganten AB
Säljande Takstolskonstruktör - Kalix Kalix Derome Träteknik
Fler Kundansvariga till Luleå! Luleå Professionals Nord
Process Manager Luleå Atea
Process Manager Piteå Atea
Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord
Supporttekniker Luleå Atea
Student sökes för extrajobb Luleå StudentConsulting
CE-chaufförer sökes i Luleå Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Säljare Elgiganten Phone House Luleå Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.