Jobbet Systemutvecklare sökes i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare sökes i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av systemutveckling och programmering? Är du redo för nya utmaningar? Just nu söker vi dig som har vilja & och driv att utvecklas samt har öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för kundsräkning efter en systemutvecklare i Växjö!
I rollen kommer din främsta arbetsuppgifter att innebära:
- Programutveckling
- Projektarbete
- Förbättringsarbete av befintliga system

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag - fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Växjö. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående. Tveka in och ansök redan idag!

Detta söker vi:

- Examen som civilingenjör/ högskoleingenjör inom Data/IT eller motsvarande.
- Goda kunskaper i Java alternativt goda kunskaper i C++.
- Noggrann, driven och kvalitetsmedveten
- Positiv och initiativrik

Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Vi lägger stor vikt vid att ditt intresse fokuserar på backendutveckling. Du samarbetar väl med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du ska ha en vilja och driv att utvecklas, vara nyfiken och öppen för nya arbetssätt och lösningar.

Passar beskrivningen in på dig? Verkar tjänsten intressant och spännande? Ansök redan idag!
Vi kommer att gå igenom urvalet och kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51708

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till