Jobbet Systemutvecklare sökes för långsiktigt uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare sökes för långsiktigt uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och duktig systemutvecklare? Vill du, tillsammans med kompetenta kollegor, vara med och digitalisera en bransch? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi, för vår kunds räkning, en systemutvecklare med erfarenhet av Amazon Web Services. Vår kund är en svensk upplevelseklubb inriktad på militärt, militärhistoria och krisberedskap. De erbjuder sina medlemmar ikoniska utrustningsdetaljer, svensk militär materiel, utrustning för krisberedskap och vildmarksliv, faktaspäckad litteratur på området militärt/militärhistoria och överlevnad. Det centrala i verksamheten är det digitala magasinet Penna & Svärdet som bygger på egenutvecklade system.

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta i vår kunds egenbyggda system som bland annat används till publicering av content, marknadsföring och försäljning. Systemet genomgår just nu en uppdatering och modernisering. Du kommer att arbeta med fullstack-utveckling tillsammans med två skickliga kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande beroende på vilka problem som uppstår i systemen, men en del av arbetet kommer att gå ut på att byta ut rester av gammal kod (varav mycket är skrivet i PHP) till nyutvecklade API:er skrivna i JavaScript på AWS. Du kommer även att få arbeta med ren nyutveckling och ha inflytande i den framtida digitala utvecklingen i bolaget.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du initialt blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som konsult. Efter 6 månader är avsikten att du blir anställd av vår kund. Du kommer att arbeta måndag-fredag, kl 08-17 och i vår kunds lokaler i närheten av Försvarshögskolan i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har ca ett års erfarenhet, eller motsvarande kunskap, inom utveckling där Amazon Web Services varit en central del av arbetet. För denna tjänst ställs inga krav på en slutförd akademisk examen, utan en självlärd person som brinner för systemutveckling och programmering är också intressant.

Nyutveckling sker i JavaScript/Lambda på AWS som använder MySQL, DynamoDB och ElasticSearch som databaser och S3 för fillagring. Utöver det används Github, Docker, Local-Stack etc. Då den gamla koden är skriven i PHP/Laravel, som körs i EC2, är det bra om du har kunskaper även inom det.Då krisberedskap, vildmarksliv och försvar är en central del av verksamheten är det en fördel om du har ett intresse för detta! Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Stämmer beskrivningen in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51929

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till