Jobbet Systemutvecklare sökes för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare sökes för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som brinner för systemutveckling och programmering? Vill du jobba i en varierande roll hos ett välkänt konsultbolag inom IT-branschen? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har ett intresse av IT samt är lösningsfokuserad och självgående i ditt arbete. Vi har flera etablerade kunder inom IT och spelbranschen i Växjö med omnejd, som är i behov av nya medarbetare med kompetens inom utveckling, programmering och systemutveckling.

Du kommer att direktrekryteras och arbeta med spännande uppdrag inom teknik och utveckling där du samtidigt har ett stöttande team av kollegor att samarbeta och utvecklas med. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är kontorstid.

Vi söker dig med passion och rätt attityd. Du är handlingskraftig och brinner för utveckling. Viktigt att du även har social kompetens då och kan hantera kundkontakter.

Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig med:
- Akademisk utbildning/KY-utbildning som - systemvetare, dataingenjör, systemtekniker, programmerare eller motsvarande.
- 1-3 års erfarenhet av systemutveckling, utveckling, programmering, testning etc. Du kan vara junior och till viss del även självlärd.
- Kunskap i några av följande; C,C++, JAVA, C#, .NET, Android, IOS
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Som person bör du ha god kommunikationsförmåga, vara lyhörd och prestigelös. Vidare ser vi att du är engagerad och drivs av att ständigt förbättras.

Är du redo för nästa utmaning? Tveka inte att söka eller kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om våra kunder och tjänster!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55156

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till