Jobbet Systemutvecklare/programmerare redo för nya utmaningar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare/programmerare redo för nya utmaningar? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Umeå
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning eller erfarenhet från utveckling eller programmering och går i tankarna att göra en karriärförändring? Är du nyfiken på vad vi på StudentConsulting kan ha att erbjuda just dig och ta del av vårt kontaktnät?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har ett brett kontaktnät inom IT-branschen och har under den senaste tiden utökat våra samarbeten och rekryteringar mot just IT-företag runt om i Umeå.
Företagen är större internationella aktörer med världsomspännande projekt men även mer lokala aktörer som verkar för utvecklingen i Umeå med omnejd.

I och med dessa utökade IT-samarbeten är vi nu på jakt efter kandidater som är intresserade av nya utvecklings- och karriärmöjligheter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom datavetenskap/systemvetenskap eller annan relevant IT-utbildning. Kanske har du bred och gedigen erfarenhet inom IT-området och skaffat dig kunskap den vägen.

Ta chansen att träffa StudentConsulting i Umeås IT-rekryterare för att veta mer om vad vi har att erbjuda dig. Luta dig tillbaka och låt oss bli din jobbagent!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44639

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikssäljare till Ahlsell i Umeå Umeå StudentConsulting
Branch Manager to Umeå Umeå Academic Work
HR Business Partner Umeå Poolia
Säljare Norra Sverige Umeå Mercuri Urval
Tekniker till InfoCare i Umeå! Umeå StudentConsulting
Låstekniker/montör till Umeå! Umeå Professionals Nord
VK Media söker nu en DevOps! Umeå Academic Work
Sektionschef QC Umeå APL
Erfaren VVS-montör till Norrtech Umeå Academic Work
Konsultchef till UDK Umeå Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till