Jobbet Systemutvecklare mot Java sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare mot Java sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta hos ett företag som bidrar till samhällsnytta? Vår kund digitaliserat myndigheter och kommuner likaväl som de bidrar till samarbeten över landsgränser. Genom en av deras lösningar kan polismyndigheter i olika europeiska länder samarbeta effektivt med DNA-sökningar kopplat till brottsutredningar, och på så vis snabbare hitta rätt och nå framgång. Känns detta som ett företag för dig? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare hos vår kund arbetar du tillsammans med ditt team för att förverkliga de krav som ställs. De huvudsakliga uppgifterna innefattar design, tidsuppskattning, utveckling och testning. Du och ditt team är experterna på systemutveckling och ansvarar för den tekniska lösningen. Arbetet sker I Java och JEE. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
Vår kund bygger framtidens informationssamhälle med iipax – en produkt för digitalsmarta myndigheter. Vår kunds lösningar baseras på deras egna produkt iipax som har funktioner för säkert informationsutbyte, effektiv ärendehantering och hållbar e-arkivering. Deras mål är att förenkla och effektivisera såväl myndigheternas som medborgarnas vardag. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Skallkrav:
- Högskole- eller universitetsutbildning med relevant inriktning
- Goda kunskaper och erfarenheter av utveckling i Java
- Svenska och Engelska I tal och skrift

Meriterande:
- Applikationsservrar
- Agila utvecklingsmetoder
- Java-baserade webb- och/eller klientramverk
- Versionshantering, exempelvis Git

Personliga egenskaper och beteenden:
För att trivas i rollen som systemutvecklare hos vår kund ser vi gärna att du som person är strukturerad och ha förmågan att kunna bryta ned en komplex uppgift i mindre hanterbara enheter. En viktig del är att du uppskattar sammarbete och ser kunskapsutbyte med dina kollegor som en självklarhet. Vår kund är i en bransch som ständigt förändras och därav är det viktigt att deras medarebetare ständigt blir bättre på det de gör och vill förändras med dem.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Ort: Linköping
Tider: Dagtid
Omfattning: Heltid ¨

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan bli tillsatt innan avsatt slutdatum.

Referens

21859

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till