Jobbet Systemutvecklare med utvecklingspotential har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare med utvecklingspotential publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlskrona
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu har du som systemutvecklare chansen att utveckla dina kunskaper i ett innovativt och växande konsultföretag som söker nya medarbetare.

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig med erfarenhet inom systemutveckling, med programspråk inom Java, som är intresserad av en ny tjänst. Vår kund är ett konsultföretag som samarbetar med kunder inom flera olika branscher. Du kommer arbeta i team eller enskilt med att förbättra eller förnya kunders system och produkter.

Som utvecklare är du en viktig tillgång för att göra kunder nöjda med leverans. Du arbetar med att effektivisera verksamheter och du blir erbjuden ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjlighet att fördjupa och praktisera dina färdigheter i varierande uppdrag. Teamet hjälper varandra att komma framåt för att nå gemensamma mål.

Tjänsten är placerad i Karlskrona, på heltid med arbetstid kontorstid. Du kommer bli direkt anställd av vårt kundföretag, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med en universitets-/högskoleutbildning inom systemutveckling/programmering/webbutveckling eller motsvarande. Du brinner för att programmera i Java. Det är meriterande med kunskap inom andra programspråk. Du talar flytande svenska och engelska.

Vidare är du en servicemedveten person som vill göra kunder nöjda och är duktig på att samarbeta med andra. Vi söker dig som har kunskap inom Agila arbetsmetoder. Som person är du en målmedveten problemlösare med god analytisk förmåga.

Låter detta som dig? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41207

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Karlskrona).