Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare med tekniskt intresse sökes till konsultbolag i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare med tekniskt intresse sökes till konsultbolag i Malmö! på StudentConsulting

Systemutvecklare med tekniskt intresse sökes till konsultbolag i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Är du en vass utvecklare med 5 års erfarenhet av att arbeta inom .NET? Har du en utbildning inom IT och är intresserad av att arbeta som systemutvecklare i en konsultroll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är experter inom Säker Applikationsutveckling. De är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav ställs på kvalitet, säkerhet och resultat. De har idag 350 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Umeå. Deras kunder finns inom ett stort urval branscher både i privat och i offentlig sektor.

Vår kund växer och därför behöver de utöka sitt team med utvecklare i Malmö. Å deras vägnar söker vi nu därför dig som trivs med att arbeta i en konsultroll och få möjligheten att arbeta på utmanande och spännande kundprojekt och bidra med dina kunskaper och det du är bra på.

Arbetstider i tjänsten är kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att du blir direkt anställd av vår kund (provanställning kan förekomma) men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har en utbildning inom IT, minst på YH-nivå. Vi ser att du har ungefär 5 års erfarenhet av att arbeta med .NET och känner dig mycket trygg med detta. Du brinner för utveckling, har ett stort tekniskt intresse och drömmer om att komma in på ett företag där du får möjlighet att anta spännande projekt och utvecklas i din arbetsroll.

Vi tror att du som söker har ett nytänkande arbetssätt och kompetens i moderna verktyg och ramverk. För att vara aktuell för tjänsten har du kunskap inom C#/.NET, HTML, CSS, JavaScript och andra liknande Frontendramverk. Kompetens inom React är meriterande. Ett krav är att du behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Vill du jobba med IT, systemutveckling och affärsutveckling tillsammans med engagerade säkerhetsexperter? Lockas du av branscher där tekniken verkligen gör skillnad? Tycker du att konsultyrket verkar spännande? Då ska du arbeta hos vår kund! Hos dem blir du del av ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang. De värderar kunskap och utveckling på riktigt. För dem handlar kompetensutveckling om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Hela tiden, varje dag.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vänligen observera att alla frågor rörande denna tjänst hanteras av StudentConsulting.

Sökord: Systemutvecklare, C#, .NET, Programmering, Utveckling

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59014