Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare med nyfikenhet av statistik jobb i Uppsala på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare med nyfikenhet av statistik på Academic Work

Systemutvecklare med nyfikenhet av statistik

Academic Work Uppsala, Uppsala län Heltid
Nu har vi rollen för dig som vill arbeta med C#/.NET och letar efter en arbetsplats där högt tempo och varierande projekt är en del av vardagen. Hos Statisticon finns möjligheten att självständigt driva projekt framåt på ett företag som verkligen brinner för att vända utmanande frågeställningar till begriplig statistik. Frihet under ansvar erbjuds. Välkommen in med din ansökan.


Om tjänsten
Academic Work söker för Statisticons räkning en resultatinriktad och initiativrik Systemutvecklare till deras kontor i centrala Uppsala. Statisticon har en bred kundbas vilket innebär att man som en av fyra systemutvecklare just här får möjligheten att arbeta med många olika spännande projekt och kunder.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Statisticon. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda chanser att på sikt bli överrekryterad direkt till Statisticon, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* En unik chans till utveckling i din karriär där du får möjligheten att bygga din kompetens inom viktiga samhällsfrågor i en levande och kreativ miljö
* Stora möjligheter att vara med och utveckla processer och arbetssätt då verksamheten befinner sig i ständig utveckling
* En arbetsplats med prestigelösa, välkomnande och kompetenta kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Systemutvecklare på Statisticon får du möjligheten att jobba i en föränderlig miljö. Dagarna ser sällan likadana ut och du driver självständigt företagets projekt framåt, självklart med stöd från dina kollegor. På Statisticon är alltid uppdragsgivarens problemställning i centrum, din och teamets utmaning blir att lösa den på bästa sätt.

I den här rollen kommer du bland annat att utveckla system för datainsamling och visualisering av statistik.
Vi söker dig som

* Är utbildad inom systemvetenskap eller motsvarande
* Har god kännedom inom C#/.NET
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av liknande uppgifter
* Tidigare har arbetat i JavaScript och med SQL Server

Som person är du resultatinriktad och initiativtagande. Du tar dig an projekt på ett ansvarsfullt sätt och driver självständigt dina uppgifter framåt. Du trivs även med att ha ett tätt samarbete med dina kollegor och har ett prestigelöst angreppssätt. Tjänsten passar dig som agerar lösningsorienterat och finner utmaningar motiverande.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Statisticons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Statisticon beskriver själv företaget så här: Vi är experter på statistik och brinner för vårt arbete. För oss är statistik bokstavligen en fråga om liv och död. Vi drivs av nyfikenhet och längtan efter att omsätta nya frågeställningar till begriplig och levande statistik.

Vi verkar för ett sunt användande av statistik i samhället. Oavsett om vi jobbar med medicinsk forskning eller samhällsstatistik präglas vårt arbete av ett kritiskt tänkande, stor noggrannhet och säkerhet.

Statisticon
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15057538-SE