Jobbet Systemutvecklare med kunskap inom Java sökes för direktrekrytering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare med kunskap inom Java sökes för direktrekrytering publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med systemutveckling? Har du erfarenhet av Java? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu har vi en spännande tjänst för dig som vill vidare i karriären och har en bakgrund som systemutvecklare inom Java! Vi söker dig som gillar att lära dig nya tekniker, trivs med att arbeta i team och är ständigt uppdaterad inom webbutveckling. Du kommer tillhöra ett kompetent, familjärt team som brinner för utveckling. Företaget arbetar på uppdrag av olika kunder där vi letar efter dig som är servicemedveten och har en professionell framtoning.

Företaget erbjuder konsulttjänster inom IT, management och ekonomi. De erbjuder spetskompetens i olika delar av systemutvecklingsprocesser och befinner sig i en expansiv fas.

Detta söker vi:

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom systemutveckling som brinner för att arbeta med webbutveckling. Du har minst två års arbetslivserfarenhet inom området och har med fördel arbetat i ett konsultföretag tidigare med kundkontakt.

Du kommer arbeta i team tillsammans med andra kompetenta medarbetare. Du bör ha erfarenhet från att ha arbetat med Scrum som arbetsmetod och som person ser vi gärna att du är engagerad, ödmjuk och jordnära. Du trivs med att arbeta ut mot kunder och drivs av att utvecklas.
Har du följande kunskaper ses detta som meriterande:
- Erfarenhet av JavaEE, JSF, EJB3, JBoss, SOA, Seam.
- Erfarenhet av GIS.

Tjänsten innebär att du blir direkt anställd av vårt kundföretag, där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi tillämpar löpande intervjuer så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40733

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Jönköping).