Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare med erfarenhet av projektledning till StageSmarts AB! job in Malmö at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Systemutvecklare med erfarenhet av projektledning till StageSmarts AB! på StudentConsulting

Systemutvecklare med erfarenhet av projektledning till StageSmarts AB!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du minst tre års erfarenhet av att arbeta som utvecklare? Drivs du av att leda projekt? Vill du komma in i ett växande och spännande företag i framkant inom sin bransch? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

StageSmarts har på bara fyra år blivit världsledande inom lösningar för intelligent och övervakad eldistribution. Kunderna finns inom event, film, TV, teater, sport och de ställer höga krav på tillförlitlighet och prestanda. De senaste projekten inkluderar Netflix, OS i Tokyo, Eurovision Song Contest och ett flertal filmstudios. Lösningarna kombinerar elkraft, sensorer och IoT teknik för att skapa smart och säker distribution av el till dyrbar och känslig utrustning. Utvecklingsarbetet sker delvis hos extra partners och de behöver nu en person som kan ta över den löpande projektledningen av detta från företagets VD och huvudägare. Du kan läsa mer om företaget på [ Link removed ] .

Vi söker åt StageSmarts vägnar en utvecklare som kommer att ta ett helhetsgrepp om utvecklingsarbetet samt ta deras system vidare till nästa nivå inom användarupplevelse och funktionalitet. Man kommer att vara sammanhållande för företagets produktutveckling, med tyngdpunkt på utveckling inom system/webb.
Det är av stor vikt att du har god förståelse för embedded-teknik och den bakre delen av systemet som är uppbyggt kring ARM processorer och Debian Linux. Merparten av informationen som samlas in är på embedded-nivå. Ingen app används utan man arbetar med/i användarens browser och därför är förståelsen för webb viktig.

Du kommer att arbeta med:
-Webbprogrammering
-Linux Management Console
-HTML/CSS
-JavaScript
-NodeJS

Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av StageSmarts. Tjänsten startar efter sommaren eller så snart vi hittar rätt person. Arbetet kommer att utföras på deras kontor nära Mobilia i Malmö, samt ett par dagar hos tillverkningen i Arboga några gånger per månad. Detta är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till sedvanliga kontorstider måndag till fredag. Viss flexibilitet finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering samt motiveras av att driva projekt framåt och att ha kontakt med både interna och externa parter.

Vi söker dig som:
-Har en eftergymnasial teknisk utbildning, som till exempel systemutvecklare. Erfarenhet och intresse kan väga upp för detta.
-Har erfarenhet av produktutveckling inom det elektrotekniska området, till exempel sensorer, mätsystem, PLC och liknande.
-Har erfarenhet av projektledning. Kan du ge konkreta exempel på framgångsrikt genomförda utvecklingsprojekt är detta en merit.
-Du är flytande i engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, kommunikativ och du är mån om att ditt arbete ska hålla högsta kvalitet. Då detta är en bredare roll som innehåller både kod och projektledning är det ett krav att du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kommunicera effektivt, arbeta efter utsatta mål samt vara handlingskraftig.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att söka redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.

Sökord: Embedded, Programmering, Utvecklare, Projektledare, Produktutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Systemutvecklare med erfarenhet av projektledning till StageSmarts AB!
StudentConsulting Malmö Heltid
B-Chaufför till Postnord
Uniflex Skåne län - Hässleholm Heltidsanställd
Ej angett
Extrajobb som lagermedarbetare på natten!
Uniflex Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57689