Jobbet Systemutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning


**


Jag heter Rimsky Barlari, Teamchef på Sogeti i Borlänge. Här arbetar vi med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Borlänge på att utveckla lösningar inom AI och Cloud, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test och Projektledning.


**
Jobbar du inom IT-branschen och söker nya utmaningar?


Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam, här är det nästan som hemma! Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi delar gärna med oss av vår arbetsglädje!
På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.


Vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling är viktig för oss. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och konsult.


Om du gillar teknik, är flexibel och intresserad av människor så kommer du att trivas hos oss på Sogeti.


Vi söker utvecklare som uppskattar hantverket och vill ligga i teknikens framkant. Du skall vara skolad i C# och hela Microsofts toolchain. Alla är olika, vissa föredrar frontend arbete med XAML och olika JS ramverk såsom React, Angular etc., andra föredrar backend (C#) och andra kan helt enkelt inte bestämma sig och kallar sig fullstack.
Om du identifierar dig som någon av ovanstående, är det dig vi letar efter!


Att vara konsult ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor.
Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag inom olika branscher.
Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.
Tveka inte att hör av dig om du har några frågor.
Vi tror att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet från området.


Det är meriterande om du har:
• relevanta certifieringar
• erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
• erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…)
• jobbat med C#/.Net baserade CMSer
• byggt moderna webblösningar på Azure
• erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag


Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du är positiv, engagerad och driven.


Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil.


Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är Sogeti perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

42331

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till