Jobbet Systemutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare publicerad av Sogeti

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning


**


Jag heter Rimsky Barlari, Teamchef på Sogeti i Borlänge. Här arbetar vi med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Borlänge på att utveckla lösningar inom AI och Cloud, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom systemutveckling, test och projektledning.


**
Jobbar du inom IT-branschen och söker nya utmaningar?


Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam, här är det nästan som hemma! Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag.
Vi delar gärna med oss av vår arbetsglädje!
På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.


Vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling är viktig för oss. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och konsult.


Om du gillar teknik, är flexibel och intresserad av människor så kommer du att trivas hos oss på Sogeti.


Vi söker utvecklare som uppskattar hantverket och vill ligga i teknikens framkant. Du skall vara skolad i C# och hela Microsofts toolchain. Alla är olika, vissa föredrar frontend arbete med XAML och olika JS ramverk såsom React, Angular etc., andra föredrar backend (C#) och andra kan helt enkelt inte bestämma sig och kallar sig fullstack.
Om du identifierar dig som någon av ovanstående, då kan det vara dig vi letar efter!


Att vara konsult ställer stora krav på självständighet, förmåga och intresse för att ta till sig an komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor.
Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag inom olika branscher.
Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Vi tror att du har minst fyra års arbetslivserfarenhet från området.


Det är meriterande om du har:
• relevanta certifieringar
• erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
• erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…)
• jobbat med C#/.Net baserade CMSer
• byggt moderna webblösningar i Azure
• erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag


Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du är positiv, engagerad och driven.


Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil.


Vänta inte med din ansökan. Rekrytering sker löpande.


Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.


Capgemini Group, en världsledande leverantör inom konsulting, tekniktjänster och digital transformation, ligger i framkant inom innovation för att adressera hela spektret av kundernas möjligheter i den snabbrörliga världen av Cloud, Digital och plattformar. Genom att bygga vidare på sitt starka 50-åriga arv och djupa sektorspecifika expertis, stöttas organisationer att förverkliga sina affärsdrivande ambitioner via en omfattande tjänsteportfölj, från strategi till verksamhet. Capgemini-koncernen drivs av övertygelsen att affärsvärdet av teknologi genereras av och genom människor. Det är en multinationell koncern med över 200 000 anställda i över 40 länder. Capgemini Group redovisade 2018 globala intäkter på 13,2 miljarder euro. People matter, results count.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

42331

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till