Jobbet Systemutvecklare inom Webb till Xlent Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare inom Webb till Xlent Umeå publicerad av XLENT Norr AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du vad som krävs för att bli XLENT? 

XLENT växer och trivs i Umeå och allt fler frågar efter vårt smarta och lösningsorienterade team av konsulter. Vi är därför på jakt efter Umeås bästa förmågor inom systemutveckling med inriktning mot att utveckla högpresterande och användbara webblösningar med .NET.

Du kommer att ingå i ett team av full-stack-utvecklare, lösningsarkitekter, UX:are och projektledare som tillsammans designar, utvecklar och supportar helhetslösningar från vårt kontor i Umeå (och i dessa tider hemifrån på distans). Med webblösningar menar vi inte bara hemsidor, utan det handlar ofta om att designa och utveckla verksamhetskritiska applikationer som kunderna använder internt och externt. 

Från Umeå levererar vi till våra kunder som finns i hela Sverige: från stora aktörer inom fastighetsmäkleri till utbildningskoncerner till kunder lokalt i Umeå.


ansvarsområde.

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt team och ha direktkontakt och dialog med våra kunder och slutanvändare. Det innefattar att tillsammans med dina kollegor ansvara för att tolka och beskriva användarnas krav, ta fram tekniska lösningsförslag samt utveckla och driftsätta dessa i kundens miljöer. 

I arbetet ingår att planera arbetet med stöd av agila metoder och verktyg som Jira. Det ställer krav på att du kan skriva kod tillsammans med andra, kod som är tydlig och läsbar samt kunna ge och ta emot konstruktiv kritik. 

En självklarhet är att jobba med källkodshantering såsom Git och att driftsätta lösningar med CI/CD-verktyg som Octopus Deploy, Git, Pipelines eller Azure DevOops.


arbetstider.

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av både front-end- och back-end-utveckling, har ett analytiskt sinne och sporras av att lära dig nya saker. Vi jobbar främst med .NET,  så har du erfarenhet av det senaste som händer inom det området är det ett plus. En skarp förmåga att lösa problem och ett driv att ständigt lära sig nya saker är dock viktigare än att du kan ett specifikt språk eller ramverk.

Några saker vi arbetar med och som är meriterande om du har erfarenhet av är: JavaScript, TypeScript, Vue, Angular, Ember, DevOps, CI/CD, Azure, SQL Server, Elasticsearch, Web API, Azure Functions och REST. 

Vi kan också se att du med en annan bakgrund kan passa in, exempelvis du som jobbat med Python och Django, och vill utveckla dig mot .NET-världen. Eller om du är en UX-designer som utvecklat webb vid sidan om och nu vill gå "all in" på systemutveckling.
Vi tycker att en relevant akademisk examen är ett bra kvitto på att du är vetgirig och en person som slutför dina åtaganden, men det är inte nödvändigt om du kan visa på andra likvärdiga meriter.
På XLENT är det familjära och den goda stämningen otroligt viktiga. Att vi har kul tillsammans både på jobbet och utanför är en självklarhet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-01-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Peter Johansson, Xlent, [ Link removed ] , +4670-877 80 55 eller Andreas Berglund, konsultchef, [ Link removed ] , +4672-150 47 97

Referens

201326869

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till