Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare inom C/C++ till Luleå job in Luleå at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Systemutvecklare inom C/C++ till Luleå på Framtiden

Systemutvecklare inom C/C++ till Luleå

Framtiden Luleå, Norrbottens län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

TietoEVRY, i samarbete med Framtiden AB, söker nu dig som redan har och dig som vill få ett passionerat intresse för system- och mjukvaruutveckling. Vi söker unga, ambitiösa, hungriga, smarta, nyfikna, erfarna ingenjörer för att leda och utveckla 5G inom Enhanced Mobile Broadband, Ultra Reliable Low Latency Communications och Massive Machine Type Communications och även för utvecklings- och forskningssamarbeten inom framtidens 6G telekomsystem.

Brinner du för avancerad problemlösning, mjukvaruutveckling, systemarkitektur eller är du en extremt duktig programmerare? Då är du rätt person för oss. Urval sker löpande så ansök redan idag!


Dina arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta i ett agilt tvärfunktionellt utvecklingsteam i något utav deras kundprojekt. Dessa kunder inkluderar stora mobilsystemföretag eller mindre startups i branschen. Ditt arbete kommer att bestå av arbete med 5G och jobba med allt från avancerad systemering, modellering/simulering till hands-on mjukvaruutveckling i skarpa målsystem. Du kommer att arbeta mot inbyggda multi-core system där realtidsprestanda och aspekter som cykel- och minnesoptimering är centrala.
Mjukvaruutvecklingen bedrivs i ett flertal språk och scriptdialekter där realtime-C och C++ är centrala men där även Java, Golang, Perl och Python är viktiga. Verktyg som GIT, Eclipse, Jira, Gerrit och Jenkins är en naturlig del av utvecklingsmiljön. För simulering och modellering används även Matlab och Octave.

Du kommer att arbeta i något av deras kundprojekt, hos de stora mobilsystemföretagen, hos de främsta mobiltillverkarna och ibland även hos startups.


Om företaget


TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.

TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

På TietoEVRYs Luleåkontor arbetar ca 150 personer i nyrenoverade och centralt belägna lokaler – nära kommunikationer, restauranger och annan service.


Din profil


Skallkrav:
  • Civilingenjörsutbildning inom datavetenskap, elektro, teknisk fysik eller motsvarande
  • Kunskaper inom C/C++

Meriterande:
  • Erfarenhet från mjukvaruutveckling, cloud, wireless communication
  • Vana att jobba i projektform/agilt
För att trivas i rollen bör du vara en ansvarstagande och noggrann lagspelare som inte är rädd för att komma med nya idéer. Du är även analytisk och kan se förbättringsmöjligheter. Du är självklart uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ.


Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor


Ort: Luleå
Start: Omgående
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att ansöka nedan eller kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Svelander via mail.


Skallkrav: - Civilingenjörsutbildning inom datavetenskap, elektro, teknisk fysik eller motsvarande - Kunskaper inom C/C++ Meriterande: - Erfarenhet från mjukvaruutveckling, cloud, wireless communication - Vana att jobba i projektform/agilt

Rekommenderade jobb

Systemutvecklare inom C/C++ till Luleå
Framtiden Luleå Heltid
elektriker elmätarprojekt eltel
Eltel Networks Infranet AB Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Butikssäljare
Poolia Norrbottens län - Luleå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000036346220