Jobbet Systemutvecklare inom C# till Västtrafik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare inom C# till Västtrafik! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du arbetslivserfarenhet av programmering i C#? Har du ett brinnande intresse för apputveckling? Då är du rätt person för oss!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kund Västtrafik en Systemutvecklare till deras kontor i Ullevi. I rollen som Systemutvecklare kommer du vara med och utveckla Västtrafiks ToGo lösning och den bakomliggande försäljningsplattformen. Du kommer bla. arbeta med backend-utveckling till Västrafiks ToGo app och programmera i C#. Du kommer arbeta i ett team om 15 personer. Här får du möjligheten att jobba i en spännande och intensiv bransch där det händer mycket.

Tjänsten är på heltid och du kommer till början vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. På sikt finns det möjlighet att bli överrekryterad. Arbetstiderna är förlagda på veckodagar mellan kl. 8-17.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Akademisk utbildning inom systemutveckling.
- Minst 1 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling/programmering.
- Goda kunskaper inom C#
- Kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift

I övrigt är det meriterande om du tidigare arbetat med apputveckling. Som person ser vi att du är social, ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Vidare har du ett brinnande intresse för kodning och teknik. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag du urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.
Nya och spännande utmaningar väntar. Vi ska fördubbla det kollektiva resandet i Västra Götaland till år 2025. Västtrafik har sitt huvudkontor i Skövde samt lokalkontor i Borås, Göteborg, Uddevalla och Vänersborg. Vi är 400 anställda, nu har du chansen att vara med på vår resa mot ett ökat kollektivtrafiknyttjande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42368

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

HR-assistent till meriterande uppdrag Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sjuksköterska till BVC i Göteborg Göteborg Centric Care
Account Manager sökes till växande bolag! Göteborg StudentConsulting
Data Management Engineer Göteborg Volvo Group
User Experience Designer Göteborg Volvo Group
Operativ Säkerhetschef Göteborg PAf Rekrytering
Kemist till Ragn-Sells AB Göteborg Poolia
Systemutvecklare till KanbanFlow! Göteborg Academic Work
Junior Javautvecklare sökes! Göteborg Framtiden
Driven innesäljare sökes Göteborg Framtiden
Spelande utvecklare till IGDB.com Göteborg Academic Work
NRI Group söker redovisningschef Göteborg Meritmind
Produktionstekniker Göteborg Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till