Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare/förvaltare med fokus ICA Special jobb i Göteborg på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare/förvaltare med fokus ICA Special på ICA

Systemutvecklare/förvaltare med fokus ICA Special

ICA Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Beskrivning av jobb

Välkommen in i ett team av fantastiska Systemförvaltare/utvecklare där vi strävar efter gemensamma lösningar över hela ICA Sverige som kan konfigureras efter de olika verksamheternas behov.

Det här är ditt blivande jobb

På ICA Special inom ICA Sverige utvecklar, köper in och säljer vi ett sortiment som kompletterar maten med allt kring måltiden –vilket sätter höga krav på våra små och stora IT lösningar.

Som Systemutvecklare/förvaltare hos oss kommer du att ansvara för utveckling och förvaltning   av en mängd spännande applikationer som stöttar ICA Special. Vi jobbar med Special Toolbox som innehåller idag 10 applikationer som i huvudsak är utvecklade på Microsoft teknologi. Du kommer dels att vidareutveckla och analysera hur ICA Specials affärskrav kan realiseras i andra applikationer som finns på ICA, samt jobba med förvaltning av Special Toolbox. På sikt kommer du även att jobba med andra applikationer som stöttar hela ICA Sveriges verksamhet.

Tjänsten är placerad i Göteborg och tillhör teamet med medarbetare i Göteborg, Solna och Västerås. Du jobbar dels i teamet i Göteborg som stöttar ICA Special men hör organisatoriskt till en grupp med systemutvecklare/förvaltare, testare och testledare som arbetar med applikationer som stöttar Sortiment & inköpsverksamhet för hela ICA Sverige.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du en systemvetenskaplig utbildning på universitetsnivå eller liknande men har också flera års erfarenhet av systemering, utveckling och förvaltning. Du har arbetat med systemering – dvs att översätta och bearbeta krav till funktioner och [ Link removed ]  som utvecklats till program, databaser, [ Link removed ]  och [ Link removed ]  mellan program.

Du har praktisk erfarenhet av utveckling i Visual Studio (C#, Visual basic), Excel med VBA samt god kunskap inom arkitektur och SQL. Vi tror även att du har kunskap inom andra plattformar och integration samt en god förståelse för infrastruktur.

Erfarenhet av förvaltning är meriterande, gärna av masterdatalösningar, inköps- och planeringssystem eller liknande.

Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar både på svenska och engelska.

Vi letar efter en serviceinriktad person som kan jobba både självständigt och i team. Ett krav är att du har jobbat med programmering och utveckling men du har också ett intresse för information och integration med mål att skapa ändamålsenliga lösningar för verksamheten!

Tjänsten är placerad i Göteborg men du kommer också att jobba tillsammans med kollegor på andra orter.

Skicka din ansökan på svenska redan idag – vi gör urval löpande!  

Har du några frågor, tveka inte att kontakta rekryterande chef Kristina Medin, Manager Enterprise Platform & Integrated Test via mail: [ Email address blocked ] .


Sista dag för ansökan

2021-10-31Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Så snart som möjligt

Välkommen till oss!  

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.  

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014126