Jobbet Systemutvecklare för uppdrag till global kund i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare för uppdrag till global kund i Västerås publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning


Är du en fena på program såsom Java och Tomcat? Är du lösningsfokuserad och har ett inre driv att få hjälpa till och att utveckla system? Då kommer det här jobbet passa dig som handen i handsken!

Vi söker just nu efter en systemutvecklare till en global kund i Västerås. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå till början av juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som systemutvecklare hos vår kund kommer du få ansvara över företagets mjukvaruutveckling. Du kommer vara högst ansvarig för att på ett kostnadseffektivt sätt hitta lösningar till företagets behov vad det gäller systemutveckling. Din roll kommer innebära att arbeta för att hitta IS-lösningar och se till systemens kodutveckling.

Just nu har företaget extrabehov av din spetskompetens då de vill ha din hjälp med att:
•Lägga in kinesiskt språkstöd i webbportalen
•Uppgradera tomcat-versionen till den senaste tomcat 7
•Skapa ett nytt installationsprogram inklusive språk till tomcat-uppdateringen
•Samt dokumentera arbetsflödet


Vem är du?
För att lyckas i rollen har du specifika kunskaper inom ämnet och kan ta dig an dessa arbetsuppgifter med bravur! Du har goda kunskaper i programmen Java, Tomcat, Eclipse, Gradle, Eclipse BIRT plugin, InnoSetup.

Som person har du stort intresse för ämnet och har entusiasm att ta dig an arbetsuppgifterna du ansvarar för. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och kan på ett enkelt sätt dela med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

56217

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till