Jobbet Systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du en systemutvecklare med något års arbetslivserfarenhet? Har du dessutom erfarenhet av bl. a. C#, .NET och Visual Studio och är på jakt efter nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Söker du en bred utvecklarroll i ett mindre bolag? StudentConsulting söker just nu en nytänkande och driven systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund. Som systemutvecklare hos MA-system kommer du framförallt att arbeta med nyutveckling och kundanpassningar av systemet ePort, som är ett verktyg för kursadministration.

Som utvecklare på MA-system kommer du att vara en viktig nyckelperson då teamet är litet men engagerat. Ni kommer tillsammans att ha fokus på systemet som helhet och på kundens affär för att hela tiden effektivisera processerna hos kunden genom ePort. Du får möjlighet att driva utvecklingen framåt i en organisation som uppskattar kunskap och engagemang före formalia. Du kommer att behöva ta ett helhetsansvar och vara handlingskraftig.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Arbetet är förlagt till kontorstider, måndag-fredag. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av MA-System och arbeta på deras kontor i Lund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en relevant högskoleutbildning och ett par års erfarenhet som utvecklare. Du har goda kunskaper i teknikerna nedan:

- C#
- .NET
- ASP
- SQL-server
- Microsoft Azure
- REST API
- Visual Studio

I övrigt så är det meriterande om du även har kunskaper inom följande:
- Windows Presentation Foundation (WPF)
- Windows Communication Foundation (WCF)
- Apputveckling (kunskaper i Xamarin är extra meriterande)
- HTML5
- Webbramverk (exempelvis React)

För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort intresse av teknikutvecklingen inom ditt område. Du ser hellre möjligheter än problem och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är viktigt för dig att leverera med kvalitet och arbetar självständigt såväl som i team. Utöver detta är du social och har en affärsmässighet där du rör dig obehindrat i både informella och professionella sammanhang. För rätt person erbjuder MA-system ett spännande arbete med stora möjligheter och ett stort engagemang i sina anställda.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: systemutvecklare, systemutveckling, webbutveckling, C#, .NET, SQL-server, Microsoft Azure, REST API, Visual Studio, WPF, WCF, Xamarin, HTML5, React, Angular,

Om arbetsgivaren:

MA-system AB är sedan 1976 ett kunskapsföretag inom logistikområdet. Vi fokuserar på att öka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft genom att förbättra deras försörjningskedjor och är specialiserade på supply chain management. MA-system Utbildning är Skandinaviens största utbildare av instruktörer inom truck, lift och kran. Fokus idag ligger på eTRUCK, en interaktiv, webbaserad utbildning på flera språk, tillsammans med ePort, en webbaserad kompetensportal.
Besök gärna www.masystem.se/ för mer information!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42569

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Konsult - .NET Malmö Nigel Frank International
Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Junior Operatör med tekniskt intresse Ängelholm Academic Work
Maskintekniker Malmö Wikan Personal AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Pedagogisk samordnare Malmö Malmö Stad
Marknadskoordinator Helsingborg Bravura
Truckförare Kristianstad Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till