Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare C#.NET till Frenda i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare C#.NET till Frenda i Stockholm på Ada Digital

Systemutvecklare C#.NET till Frenda i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta med en innovativ produkt och bli en del av ett växande företag?Frenda i Stockholm söker en Systemutvecklare C# .NET

Frenda underlättar just nu vardagen för över 4000 användare genom att erbjuda tandläkarbranschens ledande molnbaserade IT-lösning för journalsystem. Vi är på väg in i en spännande fas där vi expanderar och har påbörjat resan från start-up till scale-up. Som systemutvecklare inom C# .NET erbjuds du en varierande roll där du får arbeta i hela utvecklingskedjan och över hela teknikstacken. Hos oss får du ta ansvar för produktens utveckling, jobba med ny teknik och lära dig nytt tillsammans med kunniga kollegor. För dig som vill ta steget mot arkitektur eller specialisera dig och/eller känner dig redo för en lead-roll så välkomnar vi det - hos oss finns utvecklingsmöjligheter!

VI ERBJUDER DIG

Frenda är ett dotterbolag till Praktikertjänst som är Sverige största privata vårdgivare. Vi arbetar agilt, har korta beslutsvägar och kan samtidigt dra nytta av de fördelar som finns av att vara en del av en större koncern. Vi erbjuder dig också bland annat:

  • Kollegor med hög teknisk kompetens som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och som ser fram emot att få hälsa dig välkommen
  • En innovativ och branschledande produkt som är byggd med hjälp av en modern teknikstack där till exempel Azure, microservices och gRPC ingår
  • Kollektivavtal och ett fint förmånspaket med b.la. friskvårdsbidrag, företagshälsovård, subventionerade luncher och vad sägs om att få handla julklappar på arbetstid?
  • Centralt kontor mitt i Stockholm ett stenkast från Hötorget. Nyrenoverade och fräscha lokaler med trevlig lunchrestaurang och ett japanskt arkadspel i fikarummet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som C# .NET utvecklare hos oss kommer du att vara en del av utvecklingen av Frenda-plattformen som är en SaaS-produkt. Vi är stolta över Frenda och lyhörda inför våra kunders behov så vi utmanar oss själva varje dag för att säkerställa att vi hela tiden ligger i framkant. Du kommer i din roll till exempel:

  • Jobba i hela utvecklingskedjan från att formulera tekniska krav till release
  • Få möjlighet att arbeta över hela kodstacken i SQL, C#.NET, WPF och Angular
  • Jobba i ett agilt team med korta beslutsvägar och snabba releaser
  • Stötta vårt supportteam i tekniska frågor

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Utvecklingsteamet består idag av 15 personer varav 8 arbetar heltid som systemutvecklare, resterande som tekniska specialister av olika slag. De övriga kollegorna finns i Göteborg och i Ukraina. Ni arbetar agil enligt scrum i 3 till 4 veckors sprintar med dagliga standups. Du kommer att sitta nära affären och på så vis få snabb återkoppling på det du utvecklar. Du kommer att rapportera till Ingvar Falconer som är en inspirerande ledare med stor tilltro till individens förmåga och vilja att kunna ta ansvar. Han kommer att vara mån om att du trivs och utvecklas med Frenda.

MER OM DIG

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av att arbeta med systemutveckling i C# .NET och vill hjälpa oss driva Frenda-plattformen framåt. Vidare har du erfarenhet av SQL, WPF, REST och Entity framework. Då du kommer ha kollegor i Ukraina behöver du också kunna tala och skriva på både engelska och svenska obehindrat. Det är en fördel om du har erfarenhet av gRPC, Azure, Angular, Microservices, Octopus deploy, Kubernetes/Docker och Swarm.

Som person tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att komma på nya smarta lösningar. Vidare är du ansvarsfull och föredrar att arbeta tillsammans med andra mot uppsatta mål. Du har en förmåga att kunna anpassa din kommunikation så att personer med olika teknisk kompetens förstår.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8E3B374487AB4DF38AFC32F17E6AE858