Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare C++ till Knowit Connectivity jobb i Linköping på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare C++ till Knowit Connectivity på Academic Work

Systemutvecklare C++ till Knowit Connectivity

Academic Work Linköping, Östergötlands län Heltid
Nu söker vi dig som brinner för att skapa! Hos Knowit Connectivity (f.d Cybercom) får du utveckla framtidens hållbara lösningar hos stora kunder inom teknikintensiva branscher. Detta är drömjobbet för dig som är nyfiken på att testa på olika branscher och teknologier eller för dig som vill specialisera dig inom ett område - valet är ditt!
Här får du arbeta i en utvecklande och lärande miljö och bidra till ett hållbart samhälle genom innovation och digitalisering.


Om tjänsten
Från och med 1 juli är Cybercom en del av Knowit. Tillsammans skapar dom ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar med ett stort fokus på hållbarhet. Affärsområdet Knowit Connectivity är specialister på Produkt-, system- och tjänsteutveckling, IT-säkerhet och Molntjänster. Genom högteknologisk mjukvaruutveckling skapas inbyggda system och molnapplikationer för spännande kunder inom Fordon, Telekom, Flyg och Säkerhet. Knowit Connectivity växer i Linköping och hit söker vi nu fler duktiga utvecklare med fokus på embedded C/C++ och Linux.

Hos Knowit Connectivity får du utrymme att växa! Du erbjuds utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och ger stöd och framför allt möjligheten att träffa kollegor som är likasinnade. Här satsar man på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, interna nätverksgrupper och inte minst genom:

Innovation Zone

Under din introduktion och vid uppdrag inhouse kommer du att arbeta i Knowits innovationscenter. Här möter du kollegor över hela världen och tillsammans skapar ni morgondagens innovationer. Du kan exempelvis vara med och göra tester inom VR/AR, Mock-ups eller prototyper inom nya teknikområden som exempelvis AI.

Du erbjuds

* Kontinuerlig kompetensutveckling
* En roll där du har fokus på hållbarhet inom digitalisering
* Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
* Sociala aktiviteter på kontoret
* Flexibel arbetstid och distansarbete

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är varierande och du arbetar tillsammans i team där kunskapsdelning och innovation är centralt. Du arbetar tillsammans med en mix av seniora och juniora utvecklare, scrum master och produktägare. Här är du delaktig i hela utvecklingskedjan i utmanande utvecklingsprojekt som ofta löper mellan 6-24 månader hos kunder inom Fordon-, Telekom-, Flyg- eller Säkerhetsbranschen.

Som konsult utvecklas du tillsammans med Knowit och deras kunder och har möjlighet till breddning av din kompetens inom många olika branscher. Du får möjlighet att välja din egen utvecklingsväg tillsammans med teamet. Kanske vill du specialisera dig inom ditt område eller varför inte arbeta med ett projekt inom något helt nytt!
Vi söker dig som

* Gillar att programmera i C/C++ och har minst 1 års arbetslivserfarenhet, med fördel mot inbyggda system
* Är högskole- eller civilingenjör inom exempelvis datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Som person är du:

* Genuint intresserad av systemutveckling och att lära dig ny teknik
* Problemlösande
* Initiativtagande
* Samt trivs i samarbetet med likasinnade där du får dela din tekniska kompetens

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knowit Connectivitys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Rekryteringsprocessen innehåller ett programmeringstest.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Knowit omfattar 3 800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058718-SE