Jobbet Systemutvecklare C++ har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare C++ publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du se dina idéer bli verklighet? Nu finns möjligheten att ingå i en innovativ avdelning där du arbetar i ett litet team. Ni kommer tillsammans arbeta i spännande projekt med teknik i framkant där du har stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi hjälper vår kund inom telekomsektorn i rekryteringen och du kommer att bli direktanställd hos dem. 


ansvarsområde.

Du kommer att tillhöra en avdelning som är en del av produktutvecklingen inom 4G och 5G där kärnan i rollen som utvecklare är att utveckla nästa generations datastyrda plattformar för telekominfrastruktur genom nyskapande metoder och tekniker. I din roll som utvecklare kommer du få testa dig fram för att hitta nya tillvägagångssätt och lösningar. Du kommer jobba brett där både systematisering, kodning och testning är en del av ditt arbete då du kommer få driva projekt från början till slut. 

Kreativitet och innovation är ledord för rollen där du tillsammans med kollegor och kunder kommer testa och experimentera med nya idéer och driva produktutvecklingen framåt. Du tillhör ett mindre team med ett öppet klimat där ni tillsammans sätter rutiner. I rollen samarbetar du även med andra utvecklingsteam på företaget för att kunna driva ditt arbete framåt och hitta de bästa lösningarna. 


kvalifikationer.

För att jobba som utvecklare ser vi att du har:
• En högskole- eller civilingenjörsexamen inom Datateknik, Software Engineering, IT eller liknande som anses som relevant för rollen
• Kunskap främst i C++, alternativt annat objektorienterat programmeringsspråk som t.ex. C eller Java. Andra språk så som Erlang, Go och/eller Rust är också meriterande.
• Kunskap och intresse för cloud-lösningar, virtualisering och Open Source
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Tjänsten passar dig som har ett starkt driv för att leverera resultat och tar ansvar för ditt arbete. Du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt då arbetsuppgifterna kommer att skifta, du ser positivt på förändring och anpassar dig snabbt till nya omständigheter. Vidare behöver du även vara idérik, initiativtagande och vara trygg i att ta beslut i arbetet.

Det här erbjuds du
• En stimulerande och varierande miljö
• Möjlighet till kompetensutveckling, exempelvis i form av kurser
• Jobba med teknik i framkant
• Bra karriärmöjligheter, oavsett om du vill bli teknisk specialist eller ledare


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vår kund med oss på Randstad Technologies, ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-290605.

Referens

201290919

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till