Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare/applikationsutvecklare till attraktivt konsultbolag! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare/applikationsutvecklare till attraktivt konsultbolag! på Framtiden

Systemutvecklare/applikationsutvecklare till attraktivt konsultbolag!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta i Frontend-miljö i en kompetent konsultgrupp? Drivs du av att få arbeta med den senaste tekniken samt vara en del av nya innovationer? Ta möjligheten och ansök till rollen som utvecklare!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer tillhöra ett kompetent team och arbeta Inhouse i projekt gentemot kund verksamma inom fordonsindustrin (lastbilar, bussar och båtindustrin). Primärt så ansvarar du och arbetsgruppen för utvecklingen av applikationer som skall lösa problem åt kunden, exempelvis används applikationen vid kalibrering av lastvagnar, bussar med mera hos slutkund.

Du kommer tillhöra ett team på ca sju personer inklusive en Scrum-master och produktägare, där ni arbetar efter agila arbetsmetoder. Du, i samråd med arbetsgruppen, ansvarar primärt för Front-end-utvecklingen av applikationen, där kodning främst sker i Typescript.

Detta är en god möjlighet för dig som vill ges möjlighet att utvecklas i ett spännande, innovativt uppdrag mot fordonsindustrin – samt vara en del av ett kompetent konsultbolag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Om företaget:
Vår kund är ett konsultbolag med säte i Göteborg som inriktar sig på tjänster inom IT/teknik. Med gedigen och lång kunskap från branschen hos dess medarbetare, så erbjuder de en attraktiv arbetsplats med mycket goda möjligheter till kompetensutbyte. Vidare så värdesätter vår kund vikten av att ha roligt tillsammans på jobbet – varpå aktiviteter ofta anordnas för teamet tillsammans. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör, med fördel Data/IT eller likvärdigt.
- Stort intresse för programmering och problemlösning
- Svenska och engelska

Meriterande:
- Typescript
- Kunskap funktionell programmering

Personlighet:
Vi ser att du som ansöker besitter ett stort intresse för programmering och logiskt tänkande. Du är nyfiken på ny teknik och är ej främmande för att lära nya programmeringsspråk. Vidare är du en god lagspelare i grupp och kommer gärna med egna initiativ till lösningar. Välkommen med din ansökan!    


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget 


Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[ Link removed ]
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjör, med fördel Data/IT eller likvärdigt. - Stort intresse för programmering och problemlösning - Svenska och engelska Meriterande: - Typescript - Kunskap funktionell programmering
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049883434