Jobbet Systemutvecklare/Android-utvecklare till PocketMobile i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare/Android-utvecklare till PocketMobile i Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med programmering eller systemutveckling? Vill du arbeta med en ledande produkt och den senaste tekniken i en dynamisk och kundfokuserad organisation?

Information om uppdraget:

Nu behöver vår kund PocketMobile förstärka sin organisation med en Androidutvecklare till vårt kontor i Göteborg. Tjänsten kommer att tillhöra vår konsultorganisation och arbeta med att anpassa och leverera PreCom-system till slutkunder. Storleken på projekten varierar, allt från kortare, mindre projekt med tydliga gränsdragningar till större, längre och mer komplexa projekt där förutsättningarna skiftar längs vägen. Många av projekten drivs enligt Scrum och vi arbetar oftast i distribuerade projektteam.

Vi söker för vår kunds räkning en systemutvecklare som arbetar med hög kvalitet och har ett gediget teknikintresse. Du är flexibel, har god social förmåga och tycker om att arbeta kundnära.

Du kommer att arbeta i grupp tillsammans med två eller flera personer och utveckla och leverera mobila lösningar mot slutkund. Du kommer även att vara delaktig i att utforma och testa den mobila lösningen. I tjänsten ingår viss direktkontakt med slutkund och du kommer att arbeta med driftssättning av den slutliga lösningen hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har arbetslivserfarenhet inom programmering och systemutveckling. Du har jobbat med Android i minst två år. Du tycker om att arbeta nära kund och är ansvarstagande och ambitiös. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer i viss utsträckning, både nationellt och internationellt.

Du behöver behärska följande teknik:
- Android
- Java
- Eclipse
- junit
- SQL

Meriterande med kunskap inom följande områden:
- C# .NET, ASP.NET
- HTML
- Databasdesign och modellering
- Windows Plattformen, exempelvis Windows Mobile, Windows Server och Windows XP.
- Agil utveckling
- Scrum
- Unittesting
- iOS

Om arbetsgivaren:

PocketMobile är en ledande leverantör av mobilitetslösningar till företag med stort antal anställda verksamma ute i fält. Deras huvudsakliga kunder finns inom företag inom post & logistik, säkerhet & övervakning samt fältservice. De baserar sin verksamhet på PreCom, specialanpassade applikationer samt den mobilitets- och verksamhetsexpertis som de och deras partners byggt upp.

PocketMobile grundades år 2000 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Melborne, Sunnyvale (USA) och Colombo (Sri Lanka). Bland deras kunder och partners finns ledande företag som till exempel Royal Mail, New Zealand Post, Schenker, DHL, Volvo Construction, Eltel Networks, Securitas med flera.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41192

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Söker du extrajobb inom lager? Se hit! Borås Aditro Logistics
Säljare Phonehouse Varberg Elgiganten AB
Duktiga ekonomiadministratörer sökes till vår konsultverksamhet Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratörer sökes med internationell erfarenhet Göteborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
AVA Monitoring söker Javautvecklare Göteborg Academic Work
Bolagsjurist Göteborg Semcon
Business Analyst Göteborg Semcon
Servicetekniker med El kunskap Göteborg TEMP-TEAM
Junior armerare till H.A Bygg Göteborg Framtiden
VOLVO PENTA ENGINEERING PROGRAM Göteborg Volvo Group
Långtidsuppdrag på vårdcentral! Göteborg Centric Care
Software framework developer Göteborg Volvo Car Corporation
Quality Assurance Advisor Göteborg Poolia
Sr Category Buyer High Voltage Battery Göteborg Volvo Car Corporation
Application Manager Göteborg Volvo Car Corporation
Fältsäljare sökes till Akono i Göteborg! Göteborg StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Göteborg).