Jobbet Systemutvecklare .NET har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare .NET publicerad av Söderberg & Partners

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en utvecklare som trivs med att arbeta brett över hela stacken i moderna webbtekniker som .NET Core och react? Vill du arbeta i ett tight team där du får frihet i arbetet och möjlighet att göra avtryck som utvecklare?

Söderberg & Partners söker en .NET-utvecklare med stort intresse för nya lösningar till vårt affärsområde för moderna försäkringssystem. Området växer kraftigt och vi är i behov av nya drivna medarbetare för att ta nästa steg i vår utveckling!


ansvarsområde.

Du kommer att arbeta i ett drivet utvecklingsteam som står bakom Söderberg & Partners framgångsrika försäkringssystem Optimum, det är ett komplett risk-management system som används inom hela Söderberg & Partners nordiska verksamhet. Framåt siktar vi på att växa ut i Europa, effektivisera vår drift i molnet, bygga snabbare system med kortare laddningstider och samtidigt ligga i teknikens framkant. 

Vi värdesätter ett brett systemkunnande då du kommer att få arbeta med flera system och tekniker över hela stacken. Den tekniska miljön är baserad på Microsoft .NET, .NET Core och Microsoft SQL Server.  Vi utvecklar huvudsakligen webbaserade affärssystem och tjänster med tekniker som ASP.NET, React, MVC, T-SQL, C#, HTML 5, Java Script, Git, Selenium m.fl. Våra webbsystem och databaser hostas i Azure och vi har ett komplett utvecklings-, bygg-, test- och releaseflöde via Azure DevOps som hanteras av teamet.

Teamet strävar alltid efter flexibilitet och dynamik, helautomatiserade flöden och att skapa tydligt mervärde för slutkund som finns såväl internt som externt.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande och
du kännetecknar dig som en erfaren .NET/C# utvecklare eller fullstack utvecklare som rör sig obehindrat från tjänsteutveckling i C# till webbutveckling i React. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

Meriterande
  • Erfarenhet avContinuous Delivery/ Continuous Integration
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
Som person känner du dig hemma ett mindre team då du har möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet och där initiativ och egna ideér uppskattas. Du är ödmjuk och har en förmåga att anpassa dig efter kunden och de olika verksamheternas behov. Du tar stort ansvar för ditt arbete och trivs bäst när du får vara med och bidra med din energi! 


ansökan.

Kontor: Regeringsgatan 45, Stockholm

Detta är en heltidstjänst med omedelbar start eller efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Söderberg & Partners med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Registrera din ansökan på www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it/. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Erik Perborn, erik.perborn@randstad.se, + 46768557612

Referens

201297867

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till