Jobbet Systemutvecklare, Umeå/Örnsköldsvik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare, Umeå/Örnsköldsvik publicerad av CGI

Heltid
Örnsköldsvik

ArbetsbeskrivningBeskrivning av tjänsten:

I Umeå & Örnsköldsvik tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality(AR).

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på. Vi behöver dig – som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!Dina framtida arbetsuppgifter:

Till vår systemutvecklarenhet söker vi minst fem nya kamrater, helst fler. Både Frontend och Backend utvecklare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från konsultrollen och kompetens inom exempelvis C# /.NET, Agila metoder och Testdriven utveckling(TDD) - men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett genuint intresse för området i stort.

Har du dessutom ett eget lokalt kundkontaktnät och älskar problemlösning är det självklart meriterande.Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi tror att du har intresse / erfarenhet kring delar av nedan:

• Java

• HTML5/CSS3/SCSS

• Microservices

• RESTful Services

• Single Page Applications med JavaScript-ramverk (ex Knockout, Angular eller Vue)

• Microsoft ServiceFabric

• SQL / Relational databases /SQL-server

Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag• Sök i sådana fall redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september. För denna tjänst hanterar vi ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar.

Mvh,
Daniel Sundqvist
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078

systemutvecklare, utvecklare, developer,Skills:

  • .NET
  • Agile / Collaborative Method
  • C#
  • Java
  • SQL

Referens

J0518-1767-1

Om företaget

Vi finns i 40 länder med 72 500 medlemmar varav 3 800 i Sverige i 25 städer. CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi finns i hjärtat av samhällets transformation, hos kunder som skapar framtidens hälsa, välfärd, energi, transporter, handel, betalningar, tillverkning och kommunikation.

På CGI är vi ett team av entreprenörer som förverkligar en gemensam dröm om att ha kul och trivas tillsammans, och att bygga ett företag som vi är stolta över. Vi kallas för medlemmar för att nästan alla är delägare, så när du börjar på CGI utvecklar du inte bara dig själv, utan också ditt eget företag. Vi vill vara i framkant, kontinuerligt bli bättre tillsammans och ta vara på nya möjligheter. Vi är stolta över utmärkelsen som Top Employer 2018 och Bästa Jämställdhetsindex (i gruppen IT- och Telekomföretag) som bekräftar vår ambition att vara den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Liknande jobb

Butiksmedarbetare till Elektroskandia i Örnsköldsvik Örnsköldsvik Professionals Nord
Kvalitetschef- direkt rekrytering Örnsköldsvik Poolia
Operationssjuksköterska till Örnsköldsvik Örnsköldsvik Centric Care
Anestesisjuksköterska till Örnsköldsvik Örnsköldsvik Centric Care
Spontanansökan Örnsköldsvik Örnsköldsvik Sogeti
Anestesisjuksköterska till Sollefteå! Sollefteå Centric Care
Regionchef till Dedicare Örnsköldsvik Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till