Jobbet Systemutvecklare / systemintegratör / Java / SQL har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare / systemintegratör / Java / SQL publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en nyfiken och driven utvecklare som vill arbeta med en spännande mjukvara inom medtech? Vill bli en del av ett engagerat och kreativt team? Sök då tjänsten som systemutvecklare på Software Point.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Software Point.

Om företaget

Software Point är en ledande leverantör av Laboratory Information Management System (LIMS) i Nordeuropa. Bolaget har levererat innovativa LIMS- och biobanklösningar till mer än 500 stora och små laboratorier till de flesta branscher inom den offentliga och privata sektorn, bland annat hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi, miljö, mat, skog, förpackning, stål och kemisk industri. Tjänsterna omfattar hela applikationens livslängd, inklusive leverans, support, utbildning och rådgivning. Bolagets LIMS-lösningar LabVantage Medical Suite är anpassat för medicinska laboratorier inom sjuk- och hälsovård samt veterinärmedicin. LabVantage Enterprise och LabVantage Express passar behoven hos QA / QC, analytiska testtjänster och FoU-laboratorier inom många områden och discipliner. Software Point sysselsätter 100 personer; experter med omfattande IT- och laboratoriebakgrund samt en utmärkt kundserviceattityd. Bolaget har fem kontor i Norden och tillsammans med LabVantage Group erbjuds global LIMS-expertis.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare arbetar du inom produktutvecklingsgruppen med projekt riktade mot företagets starkt växande kundsegment – Healthcare. Du ingår i ett team med kunniga och erfarna kollegor och ni säkerställer tillsammans ett väl fungerande system för kundens användare. Du arbetar främst i Java och SQL. Dina huvudsakliga uppgifter består i förbättring och utveckling av företagets LIMS-produkter, i första hand instrument- och systemintegrationer. Avancerade felsökningar i databaser och integrationer tillhör det dagliga arbetet. Arbetet är både planerat och händelsestyrt. Resor förekommer men mesta tiden utförs arbetet från kontoret i Danderyd med vpn-koppling till kundsystemen. När du kommit in i arbetet är detta en självständig roll med många kundkontakter och där du får möjlighet att bidra till förbättringar av arbetsprocesser och verktyg. Som anställd på Software Point garanteras du omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor; positionen blir en viktig del i gruppen som består av kundens IT-och laboratoriepersonal och bolagets egna specialister och utvecklare. Du erbjuds stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och sätta dina egna förutsättningar.

Formella krav

• Goda kunskaper i programmering, gärna Java • Vana av databashantering och kunskaper i SQL • Erfarenhet av support och underhåll av programsystem • Erfarenhet av instrument- och/eller systemintegrationer • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • Intresse för hälso- och sjukvård och forskning samt en högskole- eller universitetsutbildning är meriterande Vi tror att du är en teknikintresserad, självgående person med ett matematiskt och logiskt tänk som drivs av problemlösning. Du har ett genuint intresse för programmering och ett kreativt tänk som kan omsättas i handling. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt självständigt, samtidig som du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Att vara öppensinnad, driven och ha en bra inställning till ditt arbete är en förutsättning. Du inser vikten av att hålla en god kvalitet i ditt arbete och du är bra på att hantera en dynamisk roll som ibland kräver att du snabbt växlar fokus till mer prioriterade arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm (Danderyd) Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Systemutvecklare / systemintegratör / Java / SQL Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Systemutvecklare / systemintegratör / Java / SQL eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Utvecklare, systemutvecklare, systemutveckling, developer, programmer, programmering, mjukvaruutvecklare, programmerare, developer, systemintegratör, Java, SQL, health care, LIMS, Stockholm, Danderyd

Referens

2870501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till