Jobbet Systemutvecklare / Programmerare till kund i Härnösand har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Systemutvecklare / Programmerare till kund i Härnösand publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Härnösand

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta med ett digitaliseringsprojekt hos vår kund i Härnösand. Har du kompetens inom programmering och Big Data analys? Då har vi uppdraget för dig

Information om uppdraget:

Vår kund är ett kommunägt företag i Härnösand och de söker nu en konsult som skall arbeta med ett digitaliseringsprojekt. Företaget är verksamt inom fjärrvärme, fastighetsrenhållning och återvinning, vatten och avlopp, elnät, vindkraft, biogasproduktion, fordonsgasstation, bredband och laddinfrastruktur.

Som konsult blir du anställd av StudentConsulting och arbetar för vår kund med placeringsort Härnösand. Du kommer att arbeta med ett digitaliseringsprojekt som just nu startas upp. Här kommer du att arbeta med programmering, AI och Big-Data analyser. Du kommer att analysera och visualisera data kopplat till företagets affärsområden.

Du ska utifrån befintlig data skapa och utveckla modeller för simulering och optimering. Detta för att skapa effektiva arbetsflöden och nya kundlösningar.

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Inledningsvis anställs du på 6månader men goda chanser till förlängning och direktanställning hos kund finns förutsatt att ni trivs med varandra. Arbete vardagar mån-fre kontorstider. Projektet startar 2018-10-22 eller enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker har en avslutad universitetsutbildning eller motsvarande kunskap från tidigare arbetslivserfarenhet. Vi ser utbildning som meriterande men ej ett krav. Du har erfarenhet av programmering inom något vanligt förekommande språk t.ex. java, c-Sharp eller c++.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området. Kanske har du lärt dig mycket genom projekt du sysslat med på fritiden? Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har vana av att arbeta i projektform och duktig på att ta egna intiativ och söka information.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och ambitionen är att tillsätta denna tjänst så snart som möjligt. Tveka därför inte om du är intresserad utan sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44443

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Anestesisjuksköterska till Sollefteå! Sollefteå Centric Care
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face
Student som leveransadministratör till KVD Sundsvall Professionals Nord
Java-utvecklare till kund i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Däckskiftare till Molin Bil - BMW Sundsvall StudentConsulting
Extrajobb som Transportledare Sundsvall StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till