Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare / Back-end utvecklare till Dev Finity AB jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare / Back-end utvecklare till Dev Finity AB på Bravura

Systemutvecklare / Back-end utvecklare till Dev Finity AB

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du goda kunskaper inom back-end utveckling? Vill du därtill arbeta med att förenkla vardagen för ledande företag inom olika branscher? Som Dev Finitys nästa systemutvecklare erbjuds du en utvecklande, kundnära roll på ett innovativt företag i stark tillväxt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dev Finity.

Om företaget

Dev Finity arbetar aktivt med innovation för att göra IT-systemen säkrare, skalbara och robusta. Genom Dev Finitys engagemang blir tekniken så självklar att man inte märker det. IT-branschen är ständigt i ett paradigmskifte. Cloude infrastrucutre,, automation och Machine learning är bara några exempel på teknologier som just nu har stor påverkan och behöver implementeras. Dev Finity ser en stor ökning av icke-funktionella krav på IT-system, såsom svarstider, säkerhet, skalbarhet, underhållbarhet och tillgänglighet. Inom detta område erbjuder Dev Finity konsulter som hjälper deras kunder med implementering, arkitektur, metoder, processer och förvaltning. Dev Finity är expertiser inom systemutveckling med höga icke-funktionella krav, med fokus på nästa generations IT-system.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare hos Dev Finity får du vara med och utveckla din roll och utforma din vardag tillsammans med kunder och kollegor. Du hjälper kunder inom en rad olika branscher med att skapa smarta och hållbara lösningar kopplat till mjukvara efter kundens behov. Du arbetar framför allt med Java och .NET-utveckling. I rollen arbetar du i första hand ute hos kunder. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att skapa kvalitet och leverera förstklassiga lösningar inom systemutveckling till dina kunder. Vidare är du även i Dev Finitys innovationsarbete och bidrar med att utveckla verksamheten och förbättra processer internt. Dev Finity vill förändra IT-världen och planerar för stark tillväxt på kort tid, därav finns stora interna utvecklingsmöjligheter där du får växa tillsammans med företaget och vara med och utveckla din roll. Idag har Dev Finity fyra anställda, vilket medför att du arbetar nära ledningen och snabbt blir en nyckelspelare i organisationen och kan påverka och göra skillnad från dag 1.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område exempelvis inom datateknik, dataingenjör eller systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i Java- eller .NET-utveckling som du besitter från studier eller arbetslivet
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet i, C eller C++
För denna roll söker vi dig som är initiativtagande och är självgående. Därtill är du nyfiken, drivs av att lära dig nya saker och utvecklas i din roll och hela tiden bli bättre inom utveckling. Du bidrar gärna med idéer och förslag på förbättring och effektivisering samt motiveras av att bli en central del i företagets fortsatta framgångsresa. Du arbetar med olika kunder vilket kräver att du är kommunikativ, öppen och flexibel. Vidare trivs du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och projekt. Slutligen så har du naturligtvis ett stort intresse för teknik och programmering.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centralt i Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, IT, utvecklare, programmering, developer, development, kundnära, Microsoft, SQL, BI, SSIS, Javascript, PHP, C#, Cloud, .Net, civilingenjör, data, system, mjukvara, mjukvaruutveckling, software, systemutveckling, C, C++, develop, developing, nyexad system, utveckling, utvecklare

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3605501