Jobbet Systemutvecklare - redo för nya utmaningar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare - redo för nya utmaningar? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

För våra kunders räkning söker vi drivna och engagerade systemutvecklare med hög servicekänsla och en god problemlösningsförmåga. Trivs du med att arbeta i högt tempo och har en stor vilja att alltid leverera hög kvalité? Då är det dig, vi söker!

Information om uppdraget:

Våra kunder är inne i en tillväxtfas och behöver förstärka sina team med systemutvecklare inom .NET/C#. Hos våra kunder får du arbeta i en stimulerande teknisk miljö där du får möjlighet att arbeta med framgångsrika kunder som vill utveckla sina affärer. I din roll som systemutvecklare blir du en en nyckelspelare, där du blir tilldelad projekt som passar dina kvalifikationer och önskemål om vidare utveckling. Det rör sig om både korta projekt och uppdrag som löper över flera år. Som systemutvecklare kommer du att utmanas och få utmana i komplexa och unika uppdrag.

Dessa tjänster är direktrekryteringar där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen, du blir sedan anställd av kund. Arbetsort är Borlänge och du kommer att arbeta kontorstider, 08-17.

Detta söker vi:

Vi söker erfarna .NET utvecklare som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig. Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet som systemutvecklare inom några/något av följande områden:

- systemutveckling
- teknisk testning
- projektledning inom IT
- Agilt arbetssätt

Du har en relevant utbildning från universitet/högskola och en god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Som person är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar i teknik. Du är en problemlösare och har kunden i fokus.

Passar beskrivningen in på dig? Är du redo för nya utmaningar? Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49163

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till