Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare (internationell miljö) till Migrationsverket jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare (internationell miljö) till Migrationsverket på Randstad AB

Systemutvecklare (internationell miljö) till Migrationsverket

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker en systemutvecklare till en av våra systemutvecklingsenheter i Norrköping. Vill du göra skillnad, ha roligt på jobbet och arbeta fram smarta lösningar nära verksamhetens användare? Vi söker nu javautvecklare som kan hjälpa oss på vår digitala resa.

Våra verksamhetsnära utvecklingsteam ansvarar för att utveckla it-stödet inom ramen för det globala samarbetet inom migration och säkerhet. Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en föränderlig miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och tillit. Har du den kompetens och de personliga egenskaper vi söker? Då kan vi erbjuda ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och spännande utmaningar.


ansvarsområde.

Vi ansvarar för utveckling av IT-stöd till handläggning inom prövnings- och viseringsområdet för Migrationsverket och Sveriges ambassader där fokus är på samarbete med andra EU-länder och internationell samverkan inom migration och säkerhet. Vi strävar efter att modernisera it-stödet samt digitalisera och automatisera processerna så långt det är möjligt. Som systemutvecklare välkomnas du av ett tvärfunktionellt team som arbetar tätt tillsammans med vår verksamhet och har helhetsansvar för sitt område. Vi eftersträvar att teamen har hög grad av självbestämmande inom sitt område och leverera kontinuerligt värde till våra slutanvändare. I våra team värdesätts gemenskapen högt och här bidrar vi till bra arbetsklimat där vi lär av varandra, värdesätter varandras olikheter och har en tillåtande kultur. Du kommer att tillsammans med dina nya kollegor att:
 • vara en viktig del av framtagning och implementation av lösningar tillsammans med kollegor och slutanvändare.
 • skapa tekniska förutsättningar för att kunna genomföra kontinuerliga leveranser.
 • testa dina och andras lösningar som en naturlig del i systemutvecklingsprocessen.
 • ha kontakt och samarbeta med teamets målgrupper, förvaltning samt drift- och supportorganisation.
Vi eftersträvar att arbeta med ständiga förbättringar i både arbetssätt och utveckling av våra produkter och tjänster. Här har du stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer befinna dig på en arbetsplats där samhällsutmaningar gör sig påminda i vardagen och där du bidrar till att lösa dem.

Personliga kompetenser
Som person värdesätter du samarbete med andra framför isolerat arbete och har en helhetssyn som alltid gör att du ser din och teamets del i något större. Du tar ansvar för dina uppgifter samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.


kvalifikationer.

Krav
 • Relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis KY-, högskole- eller universitetsstudier eller motsvarande kunskaper inhämtade från relevant erfarenhet.
 • Erfarenhet av systemutveckling.
 • God kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Då tjänsten kommer bli placerad i säkerhetsklass krävs även svenskt medborgarskap. Inför anställning kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras.
Meriter
 • Erfarenhet av javautveckling (Java/javaEE/javaSE)
 • Erfarenhet av containerplattformar (Kubernetes/Docker)
 • Erfarenhet av DevOps och agila metoder
 • Erfarenhet av Continuous Integration/Continuous Delivery
 • Kunskaper av JavaScript, React, Bootstrap, Node


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Migrationsverket med Randstad Technologies. Vi tar emot din ansökan via Migrationsverkets rekryteringssystem, gå vidare via ansök-knappen. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362116