Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare (.Net) till Phoniro i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare (.Net) till Phoniro i Norrköping på Randstad AB

Systemutvecklare (.Net) till Phoniro i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du ett stort intresse för systemutveckling och programmering och vill arbeta på ett ledande bolag inom välfärdsteknik och e-hälsa? Kanske gillar du att förvalta och vidareutveckla komplexa system, eller att jobba med Cloudlösningar och DevOps?

Oavsett vilket så söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen av framtidens välfärdsteknik och arbeta med våra befintliga lösningar så väl som nya. Phoniro erbjuder IT-lösningar för vård och omsorg som spänner över allt från kraftfulla molntjänster och backendsystem till mobilappar och hårdvara. Vi är stolta och glada över våra lösningar och system då de bidrar till verklig nytta i samhället!

Just nu söker efter flera drivna systemutvecklare till teamet Solution Development som är vår utvecklingsavdelning. Vi är ca 30 personer med ett brett spektrum av kompetenser som är baserade i Norrköping och i Halmstad. 


ansvarsområde.

Hos oss har man möjlighet att arbeta med spetskompetens inom många olika områden, såsom systemutveckling, användbarhet, test, elektronik och mekanik. Just nu söker vi flera nya medarbetare inom just systemutveckling. 

Utvecklingen av våra system och tjänster sker främst i en Microsoftmiljö. Där är .Net, Visual Studio, C# och SQL Server baskomponenterna i vår leverans och vi vill givetvis att du tillsammans med oss utvecklas inom området. I utveckling av våra appar arbetar vi med Xamarin.

Vi söker exempelvis dig som ligger mer i framkant och som vill arbeta med cloud-lösningar, DevOps och/eller mer mot arkitekthållet. Vi söker även dig som vill arbeta mer åt förvaltningshållet med befintliga komplexa system. I båda fallen får du möjlighet att driva på i arbetet och ta stort ansvar. Möjligheterna är många, tillsammans utformar vi en roll som innebär en intressant nästa utmaning för just dig! 


kvalifikationer.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av systemutveckling inom .Net. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning, men det är inte ett krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

För att passa i rollen som systemutvecklare hos oss tror vi att du:
  • brinner för systemutveckling, främst med fokus på backend
  • känner starkt för systemutveckling och programmering
  • har erfarenhet inom .Net och C#
  • har erfarenhet av SQL Server
Som sökande är det ett plus om du: 
  • vill utveckla en spännande karriär i vår leverans som innebär en förädling av våra befintliga systemlösningar och framtagande av nya tjänster i vår molnleverans
  • har erfarenhet av Azure och containerlösningar som Docker
  • har erfarenhet av Xamarin
  • är bekant med tekniker som ASP.NET, ASP.NET Web API, ASP.NET MVC, ASP.NET CORE och WCF
  • behärskar HTML, CSS och Bootstrap
  • har arbetat med integrationer 
Då tjänsten innefattar kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
För att passa i rollen så ska du vilja vara en del av ett lag som levererar välfärdsteknik i världsklass. Du är nyfiken och har en drivkraft att bygga och utveckla relationer samt är skicklig på att både se detaljer och förstå sammanhang.

Som person tror vi att du är prestigelös, lyhörd och att du gillar samarbete. Du trivs med att jobba i ett team mot gemensamma mål samtidigt som du är självgående och initiativtagande där du har förmågan att fatta egna beslut och driva ditt arbete framåt. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201364950