Jobbet Systemutvecklare –till medtech bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemutvecklare –till medtech bolag publicerad av Maquet Critical Care AB

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du bli en del av en organisation vars produkter räddar liv i 140 länder? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att arbeta som .NET/C# programmerare med lösningar inom hela produktionen? Nu har du möjlighet att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicinteknisk företag vars produkter gör en skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag! Eftersom vårt team är litet kommer du att ha stora möjligheter att påverka och driva nya idéer!


ansvarsområde.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ägna dig åt;

  • Vidareutveckling, underhåll och implementering av flera interna system
  • Samarbeta med andra team från utveckling, test, marknad, sälj och support samt projekt-/programchefer för utveckling och leverans av systemen
  • Ansvara för analys av kund-/produktägarens krav 
  • Leverera systemdokumentation inklusive, men inte begränsat till, specifikationer för programkrav, funktionsspecifikationer och konstruktion


kvalifikationer.

Du har ett antal års erfarenhet och brinner för C# .Net programmering,  ASP.Net och du vill fortsätta att utvecklas inom Microsoft Visual Studio. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

 Vi ser det som positivt om du har erfarenhet och/eller ett stort intresse av följande: WPF integrerat till/från ERP System HTML, CSS och JavaScript. Grundläggande kunskaper Entity Framework och SQL Server är också ett plus. 

Vi tror att du är nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ.  Du trivs med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskattar att dela med dig av din kunskap. Du är självgående och en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande men tror att engagemang och viljan att lära sig nya saker är viktigare än år av erfarenhet!


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Getinge med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat. Registrera din ansökan på www.randstad.se/it. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, [ Email address blocked ] ,
+46702215970
.

Referens

201305750

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till