Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare – var med och digitalisera vår bransch! jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare – var med och digitalisera vår bransch! på Randstad AB

Systemutvecklare – var med och digitalisera vår bransch!

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Java! Groovy! Testutveckling! Systemintegrationstestfall! Låter det som ett bra nästa steg? 

Är du utvecklare med ett intresse för automatisering av tester? Var med på vår resa mot nya tekniker - AMF erbjuder dig bra arbetsmiljö; fördelaktiga förmåner – framför allt kollegorna i vårt utvecklingsteam ser fram emot att träffa dig och få ta del av dina erfarenheter!

Kom och jobba med bl a utveckling av ett testautomatiseringsramverk och 
automatiserade tester baserade på Java och Groovy.  

Du kommer att vara en viktig spelare– här får du chansen att jobba brett och varierande med många kontaktytor - dina insatser kommer att göra skillnad!
AMF är inne i en spännande förändringsresa bl. a genom att integrera ett agilt arbetssätt. Samtidigt skapar den digitala transformationen nya möjligheter och krav på snabba IT-leveranser och tätt samarbete med verksamheten då vi moderniserar och implementera ny teknik. Nu söker vi en Testautomatiserare till vår kreativa och moderna miljö mitt i Stockholms city. IT består idag av cirka 100 personer. IT-enheten är indelad i fyra avdelningar och består av cirka 10 medarbetare per team.


ansvarsområde.

I rollen som systemutvecklare kommer ditt fokusområde att i nära samarbete med våra andra utvecklare jobba med automatiserade tester för våra systemintegrationer, där vi precis har påbörjat ett omfattande arbete med framtidsäkringen av vår IT miljö. Du kommer att i samarbete med både andra och självständigt driva hur vi tillsammans ska arbeta med automatiserade tester för de nya teknikerna och utveckla hur vårt testramverk ska se ut i framtiden.

Du kommer att ingå i vårt plattformsteam för integration och du samarbetar även med de andra tekniska testarna i de olika teamen. 


kvalifikationer.

Du trivs att arbeta brett med utveckling, testautomatisering och teknik. Det viktigaste är att du har erfarenhet av programmering och ett intresse för testautomatisering och testdriven utveckling samt att du har erfarenhet av några av följande teknologier Groovy, Java, C#, SQL, XML samt GIT. Huvudsaken du har erfarenhet från objektorienterad utveckling.
Du har förmåga att analysera resultat och utfall. Du har en vilja och ambition att växa in i rollen och sedan ta  helhets ansvar för teststrategier och testrapportering.   

Vi ser gärna att du har förmåga och intresse av att arbeta i tvärfunktionella team och att du har kännedom kring förändringsarbete och testautomatisering. Det är också meriterande med erfarenheter av test av systemintegrationer både ”OnPrem” och/eller i molnet (Azure).

Dina egenskaper

Du är informativ och prestigelös, ser till helheten och har lätt för att kommunicera i tal och skrift, både med verksamheten och IT. Som person beskriver du dig som social och öppen, har lätt för att knyta kontakter och bygga långvariga relationer. Du är en lagspelare som värdesätter teamarbete högt!

Vidare är du kvalitetsmedveten och har ett genuint intresse för problemlösning. Som person är du ansvarsfull och levererar det du har lovat genom samarbete och engagemang. Du är nyfiken och tycker om att lära och utforska nya områden och håller dig uppdaterad kring nya tekniker, hjälper oss att tänka nytt och ser positivt på vår föränderliga resa. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar AMF med Randstad Technologies och du ansöker via dem. Vid frågor är du välkommen att kontakta [ Email address blocked ]
Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355024