Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Systemutvecklare – Backend – för roll med stor utvecklingspotential jobb i Skövde på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Systemutvecklare – Backend – för roll med stor utvecklingspotential på Framtiden

Systemutvecklare – Backend – för roll med stor utvecklingspotential

Framtiden Skövde, Västra Götalands län Heltid
Nu har du chansen att söka dig till en global koncern med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Är du junior utvecklare inom backend, frontend eller fullstack så är detta en stor möjlighet för dig att växa in i en spännande roll för att sedan ta större kliv inom bolaget.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen som du kommer att arbeta på hanterar ordrar och skapar forecasts mot fabrikerna runt om i världen. CPO, Center Planning Office. Du kommer att startar som mjukvaruutvecklare vilket fortsatt kommer att vara huvuddelen av din roll. Mer innehåller rollen analysering, implementering, utveckling och underhåll av system. Allt eftersom du växer in i rollen kommer större fokus även ligga mot analysering.

Om företaget
Med ett stort miljöfokus är vår kunds koncern en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. Utan den typ av produkter och tjänster som koncernen tillhandahåller skulle de samhällen där många av oss lever inte fungera. Precis som ett cirkulationssystem är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster inblandade i många av de funktioner som de flesta av oss litar på varje dag.

Koncernen har runt 100 000 medarbetare över hela världen och produktion i 18 länder. De finns på 190 marknader globalt. Detta gör dem till en av världens största tillverkare av kommersiella fordon.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleutbildad med erfarenhet inom framför allt backend-utveckling. Har du stor erfarenhet av frontend men vill ta kliv åt backend-hållet är det också intressant och välkommet. Du ska vara en driven person som inte tvekar att ta ditt eget arbete framåt och du ska våga att ta egna initiativ. Engagemanget i teamet är stort så för att passa in i gruppen bör du vara likasinnad och social. Du kommer att arbeta i en global miljö med interface världen över så att kunna hantera medarbetare och kunder av olika bakgrund är ett måste.

Skallkrav
  • Högskoleingenjörsexamen inom Datateknik eller motsvarande
  • Erfarenhet av programspråk som C#, .net samt  SQL-databaser
  • Engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av JavaScript
  • Erfarenhet av Cloudbaserade lösning
  • Erfarenhet från microsoftmiljö

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Skövde
Befattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000069835925