Jobbet Systemtestledare/QA till Skyresponse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Systemtestledare/QA till Skyresponse publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren systemtestare eller testledare och vill utvecklas inom området hos ett snabbväxande bolag inom teknikens framkant? Vill du dessutom ha kollegor i världsklass? Då är Skyresponse företaget för dig! Passa på att söka redan idag.

Information om uppdraget:

Som systemtestledare/QA kommer du att arbeta med ambitionen att lära dig Skyresponse system för att identifiera styrkor och svagheter i sitt affärssammanhang. Det huvudsakliga arbetet är mot release av Skyresponse standardprodukter inom larm- och händelsehanteringsprogram inom säkerhet och IoT. Du kommer i arbetet att säkra att företagets produkter håller en hög klass vid release genom att med högt kvalitetsfokus se till att rätt metoder och principer sätts och verkställs avseende:

- Acceptanstester i olika kundprojekt
- Skapa och komplettera testmiljö
- Ta fram specifikationer av testfall, genomför test och regressionstest med testprotokoll
- Dokumentera avvikelser gentemot utvecklingsorganisationen
- Styra upp och följa upp arbetet med test och övrig QA

Som person är du driven, kvalitetsmedveten och har stor respekt för att hålla tidplaner. Du inger förtroende hos dina medarbetare samt kan förmedla ett budskap på ett tydligt sätt. Du är inte rädd för att sätta en tydlig kravbild för kollegor och är den person som säkerställer att test- och QA arbete sköts på ett professionellt sätt.

På Skyresponse kommer du kunna påverka både din egen och företagets utveckling i såväl kompetens som resultat. Här utövas en agil kultur med snabba och säkra processer. Som anställd uppmanas du kontinuerligt att utveckla dig själv och arbetet för att på så sätt både lyfta dig själv och stärka företagets utveckling till nästa nivå. Gillar du att jobba med hög ambition, utmaningar, helhetsperspektiv och leverans kommer du säkerligen passa bra in i den här rollen.

Skyresponse är en entreprenöriell organisation som sätter stor vikt i att hålla god kvalitet och att skapa värdefulla och givande produkter. Genom att du är delaktig i flera processer i utvecklingen av en färdig produkt får du möjlighet att utöka din befintliga kompetens och påverka arbetet i sin helhet. Här är det en familjär stämning på kontoret med stöttande och glädjespridande kollegor. Förutom detta tar du även del av goda arbetsförmåner och en stabil arbetsgivare med fokus på anställdas välmående.

Detta söker vi:

Vi söker efter dig som har minst 3 - 5 års erfarenhet från systemtest eller testledning av IT system. Du är noggrann, effektiv och problemfokuserad. Du har ett intresse av att testa produkter och lokalisera fel med ambitionen att lära dig hela systemets styrkor och svagheter. Eftersom du kommer att ingå i ett mindre arbetslag lägger vi stor vikt vid hur du samarbetar med andra och vad du kan bidra med till arbetslaget. Vi vill att du talar svenska och engelska obehindrat.

Tjänstens tillträde sker enligt överenskommelse. Löpande intervjuer och urval tillämpas. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Skyresponse. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på 072-236 77 87 / Mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

Skyresponse är en ledande leverantör av distribution och hantering av larm och avvikelser från uppkopplade produkter. Deras molnbaserade systemlösning för larm- och händelsehantering används redan idag på den svenska marknaden som en kritisk och avgörande komponent för olika IoT-tillämpningar. Skyresponse arbetar tillsammans med aktörer inom säkerhet och e-hälsa, där de säkerställer att rätt åtgärd kopplas till respektive larm. Skyresponse system möjliggör för larm- och driftcentraler hos t ex ett lokalt hemtjänstföretag eller ett globalt industriföretag att implementera en modern och framtidssäker lösning, samtidigt som det används för att koppla upp anslutna produkter till larm- eller driftcentralers befintliga system. Skyresponse har sitt huvudkontor i Stockholm och ett kontor i Luleå med ansvar för teknisk utveckling och support.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50916

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till